بررسی باقی مانده های آنتی بیوتیکی در نمونه های شیر خام استان قزوین (۱۳۹۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی باقی مانده های آنتی بیوتیکی در نمونه های شیر خام استان قزوین (۱۳۹۱) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی باقی مانده های آنتی بیوتیکی در نمونه های شیر خام استان قزوین (۱۳۹۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی باقی مانده های آنتی بیوتیکی در نمونه های شیر خام استان قزوین (۱۳۹۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی باقی مانده های آنتی بیوتیکی در نمونه های شیر خام استان قزوین (۱۳۹۱) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۱۰

زمینه: مصرف فرآورده های غذایی با منشا دامی حاوی باقی مانده آنتی بیوتیکی نگرانی های زیادی را در مصرف کنندگان ایجاد کرده است.هدف: مطالعه حاضر به منظور ارزیابی باقی مانده آنتی بیوتیک ها در نمونه های شیر خام استان قزوین انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی، تعداد ۲۰۰ نمونه شیر خام از دامداری های صنعتی استان قزوین طی فصول گرم و سرد در سال ۱۳۹۱ به طور تصادفی جمع آوری و از لحاظ باقی مانده های انروفلوکساسین، جنتامایسین، تتراسایکلین، تایلوزین، کلرامفنیکل و سولفانامیدها با استفاده از روش های دلو و کیت های اختصاصی الایزا بررسی شدند. داده ها با آزمون های آماری آنالیز واریانس آنوا توکی تحلیل شدند.یافته ها: با روش دلو تعداد ۸۶ نمونه شیر (%۴۳) حاوی باقی مانده آنتی بیوتیک بودند. با کیت الایزای اختصاصی، آنتی بیوتیک های سولفانامید (۱۲.۹۹±۲۰.۴ نانوگرم بر میلی لیتر) و جنتامایسین (۱۴.۹۲±۲۰.۰۶ نانوگرم بر میلی لیتر) بالاترین میانگین مقادیر و کلرامفنیکل (۰.۰۷±۰.۱۳ نانوگرم بر میلی لیتر) کم ترین میانگین مقادیر را داشتند. میانگین مقادیر آنتی بیوتیک های بررسی شده طی فصل گرم در مقایسه با فصل سرد به طور معنی داری بالاتر بود. مقادیر کلرامفنیکل در تمامی نمونه های مثبت بالاتر از حد مجاز (صفر) بود. %۲۵.۳۹ نمونه های شیر مقادیر سولفانامید بالاتر از حد مجاز (۲۵ میکروگرم بر لیتر) داشتند.نتیجه گیری: با توجه به یافته ها، نظارت گسترده و دقیق بر روی تولید و عرضه فرآورده های غذایی با منشا دامی به ویژه شیر و ارزیابی وجود باقی مانده های دارویی در آن ها ضروری است.

کلید واژه: باقی مانده های دارویی، شیر، الایزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.