بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با استفاده از غلظت های مختلف اسیدهای آمینه آزاد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با استفاده از غلظت های مختلف اسیدهای آمینه آزاد دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با استفاده از غلظت های مختلف اسیدهای آمینه آزاد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با استفاده از غلظت های مختلف اسیدهای آمینه آزاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با استفاده از غلظت های مختلف اسیدهای آمینه آزاد :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)
تعداد صفحات :۱۸
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: اسید آمینه، ترجیح چشایی، رفتار غذایی، سیستم چشایی، ماهی سفید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.