پراکنش آلودگی منابع آب زیرزمینی به نیترات در محیط GIS: مطالعه موردی دشت سنقر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پراکنش آلودگی منابع آب زیرزمینی به نیترات در محیط GIS: مطالعه موردی دشت سنقر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پراکنش آلودگی منابع آب زیرزمینی به نیترات در محیط GIS: مطالعه موردی دشت سنقر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پراکنش آلودگی منابع آب زیرزمینی به نیترات در محیط GIS: مطالعه موردی دشت سنقر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پراکنش آلودگی منابع آب زیرزمینی به نیترات در محیط GIS: مطالعه موردی دشت سنقر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه: نیترات از عوامل آلاینده منابع آب زیرزمینی است که در غلظت های بالاتر از حدود مجاز منجر به مخاطرات بهداشتی مانند متهموگلوبینمیا و تشکیل ترکیبات نیتروزآمین می گردد. هدف این مطالعه اندازه گیری میزان نیترات، علل و منشا آلودگی و پهنه بندی غلظت نیترات در منابع آب شرب روستاهای شهرستان سنقر بود.روش ها: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی، ۷۳ مورد نمونه برداری آب از تمام منابع آب زیرزمینی دشت سنقر، طی دو دوره زمانی پرآب (اسفند ۱۳۸۹) و کم آب (مهر ۱۳۹۰) انجام شد و با روش اسپکتروفتومتری میزان نیترات آن تعیین گردید. نتایج با استانداردهای ملی، مقایسه و با استفاده از نرم افزارهای SPSS و ۹.۳ Arcview GIS تحلیل شد. نقشه پراکنش غلظت در محیط سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) ترسیم و عوامل تاثیرگذار بر تغییرات نیترات بررسی شد.یافته ها: غلظت نیترات منابع آب دشت سنقر در محدوده ۳.۰۹-۸۸.۵ میلی گرم بر لیتر در نوسان بود. در یک ایستگاه غلظت نیترات در فصل پرآب و کم آب به ترتیب با ۸۸.۵ و ۷۱.۴ میلی گرم بر لیتر، بیشتر از حداکثر مجاز بود. با توجه به نقشه ها، غلظت نسبتا بالای نیترات در محدوده شرق و جنوب شرق منطقه مشاهده شد.نتیجه گیری: نتایج نشان داد تغییرات غلظت نیترات با تغییرات عمق سطح ایستابی رابطه عکس دارد. ضخامت کم آبرفت، قرار گرفتن چاه در پایین دست زمین های کشاورزی، کشاورزی بودن منطقه، شستشوی نیترات از خاک های کشاورزی و کاربرد وسیع کودهای ازته، به عنوان علل آلودگی در یک ایستگاه ارزیابی شدند.

کلید واژه: نیترات، کود ازته، آب زیرزمینی، GIS، سنقر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.