الگوی مصرف انواع روغن ها و عوامل موثر بر انتخاب آن ها در خانوارهای شهر کرمانشاه (۱۳۹۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوی مصرف انواع روغن ها و عوامل موثر بر انتخاب آن ها در خانوارهای شهر کرمانشاه (۱۳۹۰) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوی مصرف انواع روغن ها و عوامل موثر بر انتخاب آن ها در خانوارهای شهر کرمانشاه (۱۳۹۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوی مصرف انواع روغن ها و عوامل موثر بر انتخاب آن ها در خانوارهای شهر کرمانشاه (۱۳۹۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوی مصرف انواع روغن ها و عوامل موثر بر انتخاب آن ها در خانوارهای شهر کرمانشاه (۱۳۹۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه: دقت در انتخاب مناسب روغن های خوراکی و میزان مصرف آن ها عامل مهمی در ارتقاء سطح سلامت جامعه و کنترل بیماری های مزمن است. مطالعه حاضر با هدف تعیین میزان مصرف انواع روغن های خوراکی و عوامل موثر بر انتخاب آن ها در خانوارهای شهر کرمانشاه انجام گرفت.روش ها: این مطالعه مقطعی سال ۱۳۹۰ در شهر کرمانشاه بر روی ۵۰۰ خانوار انجام شد. نمونه ها به روش خوشه ای چند مرحله ای از شش منطقه انتخاب شدند. داده ها با استفاده از پرسشنامه جمعیت شناختی و پرسشنامه ای مشتمل بر انواع روغن های خوراکی مصرفی و به روش مصاحبه حضوری جمع آوری شد. اطلاعات با استفاده از روش های آمار توصیفی و آزمون های رگرسیون و کای دو آنالیز شد.نتایج: میانگین مصرف روزانه روغن های خوراکی در هر یک از افراد خانوار ۶۹.۷۵±۳.۸ گرم بود و بیش از نصف این مقدار از روغن جامد (۳۴.۷±۲.۲ گرم در روز) تامین می شد. سهم انرژی از کل روغن ها ۳۱.۴ درصد کالری روزانه بود که ۱۵.۶ درصد آن از روغن های جامد تامین شده بود. این میزان به طور معنا داری از استاندارد توصیه شده (حداکثر %۱۰) بالاتر می باشد (P<0.05). بهبود وضعیت اقتصادی – اجتماعی با افزایش مصرف روغن مایع ارتباط مستقیم داشت (P<0.001, r=0.2).نتیجه گیری: مصرف روغن های جامد و نیز سهم آن ها در رژیم غذایی روزانه هنوز بیش از نصف لیپیدهای مصرفی خانوارها را تشکیل می دهد. با توجه به عوارض ناشی از مصرف روغن های جامد، لزوم کاهش تولید و عرضه این نوع روغن ها و افزایش آگاهی تغذیه ای خانوارها با استفاده از رسانه های گروهی و کلاس های آموزشی پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: روغن های خوراکی، روغن هیدروژنه، وضعیت اقتصادی – اجتماعی، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.