بررسی اثر کلسترول، ترکیبات محتوی آهن و ویتامین E، بر فراگمنتاسیون DNA و کمبود پروتامین اسپرم در خرگوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کلسترول، ترکیبات محتوی آهن و ویتامین E، بر فراگمنتاسیون DNA و کمبود پروتامین اسپرم در خرگوش دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کلسترول، ترکیبات محتوی آهن و ویتامین E، بر فراگمنتاسیون DNA و کمبود پروتامین اسپرم در خرگوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کلسترول، ترکیبات محتوی آهن و ویتامین E، بر فراگمنتاسیون DNA و کمبود پروتامین اسپرم در خرگوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کلسترول، ترکیبات محتوی آهن و ویتامین E، بر فراگمنتاسیون DNA و کمبود پروتامین اسپرم در خرگوش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: نقش ویتامین E به عنوان یکی از آنتی اکسیدان ها و اثر ترکیبات محتوی آهن بر روی DNA به خوبی شناخته شده نیست. از این رو، مطالعه حاضر جهت تعیین نقش ویتامین E و آهن، به عنوان دو عامل موثر به صورت جداگانه و ترکیبی بر فراگمنتاسیون DNA و کمبود پروتامین اسپرم در خرگوش انجام گرفت.روش ها: تعداد ۴۲ عدد خرگوش نر بالغ به صورت تصادفی به هفت گروه ۶ تایی تقسیم شدند و به مدت ۶ هفته تحت رژیم غذایی مخصوص قرار گرفتند. برای گروه شاهد از غذای معمولی، گروه دوم از غذای معمولی حاوی ویتامین E (50 mg/kg)، گروه سوم از غذای معمولی حاوی آهن (۵۰ mg/kg)، گروه چهارم از غذای معمولی حاوی آهن (۵۰ mg/kg) و ویتامین E (50 mg/kg)، گروه پنجم از غذای حاوی ۱ درصد کلسترول، گروه ششم از غذای حاوی ۱ درصد کلسترول و ویتامین E (50 mg/kg) و گروه هفتم از غذای حاوی ۱ درصد کلسترول و آهن (۵۰ mg/kg) استفاده شد. پس از طی شدن زمان لازم، خرگوش ها بی هوش و قربانی شدند و مجاری اپیدیدیم و دفران آن ها تشریح شد و اسپرم ها این مجاری به کمک محلول ۱۰ Hams f خارج گردید. میزان آسیب DNA اسپرم توسط رنگ آمیزی آکریدین اورنج و کمبود پروتامین اسپرم با رنگ آمیزی CMA3 (Chromomycin A3) مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: مصرف همزمان غذاهای محتوی کلسترول و آهن، آسیب معنی داری را در DNA اسپرم ایجاد نمود. به علاوه، مصرف ویتامین E به عنوان یک عامل آنتی اکسیدان، اثر قابل توجهی در کاهش این آسیب دارد. بررسی وضعیت کروماتین اسپرم نشان داد که مصرف ترکیبات محتوی آهن و کلسترول به تنهایی و یا به شکل همزمان، باعث افزایش قابل توجهی در میانگین درصد کمبود پروتامین اسپرم می شود. استفاده از ویتامین E، میانگین درصد کمبود پروتامین اسپرم را به صورت متفاوت در گروه ها تغییر دادنتیجه گیری: مصرف ویتامین E به عنوان نوعی آنتی اکسیدان، آسیب DNA اسپرم ناشی از مصرف غذاهای پر کلسترول و آهن را کاهش می دهد.

کلید واژه: کلسترول، آهن، ویتامین E، فراگمنتاسیون DNA، کمبود پروتامین اسپرم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.