تاثیر دو روش ارزشیابی عینی ساختار یافته مهارت های عملی (OSATS) و روش سنتی بر میزان رضایت دانشجویان و ارزیابان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر دو روش ارزشیابی عینی ساختار یافته مهارت های عملی (OSATS) و روش سنتی بر میزان رضایت دانشجویان و ارزیابان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر دو روش ارزشیابی عینی ساختار یافته مهارت های عملی (OSATS) و روش سنتی بر میزان رضایت دانشجویان و ارزیابان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دو روش ارزشیابی عینی ساختار یافته مهارت های عملی (OSATS) و روش سنتی بر میزان رضایت دانشجویان و ارزیابان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر دو روش ارزشیابی عینی ساختار یافته مهارت های عملی (OSATS) و روش سنتی بر میزان رضایت دانشجویان و ارزیابان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آموزش در علوم پزشکی

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: ارزیابی دقیق و عینی صلاحیت بالینی و حرفه ای، یکی از مهم ترین ابعاد آموزش بالینی دانشجویان گروه پزشکی است. آزمون عینی ساختار یافته مهارت های عملی، طیف وسیعی از مهارت های فنی و اساسی را در موقعیت های تجربی ارزیابی می کند. این پژوهش با هدف مقایسه تاثیر به به کارگیری آزمون عینی ساختار یافته مهارت های عملی OSATS)Objective Structured Assessment of Technical Skills) و روش ارزیابی سنتی بر میزان رضایت دانشجویان و ارزیابان در دانشگاه علوم پزشکی گناباد انجام شد.روش بررسی: این پژوهش یک مطالعه مداخله ای است. واحدهای مورد پژوهش ۴۵ دانشجوی پرستاری و فوریت های پزشکی بودند که واحد اصول و فنون عملی را اخذ کرده و غیبت بیش از حد مجاز نداشتند و هر دو روش ارزشیابی عملی با ساختار عینی و سنتی در ارزیابی آن ها مورد استفاده قرار گرفت. اطلاعات از طریق پرسشنامه پژوهشگر ساخته و چک لیست جمع آوری شد. روایی محتوایی پرسشنامه توسط ۱۰ تن از اساتید مجرب مورد ارزیابی قرار گرفت و پایایی آن با ضریب آلفای کرونباخ ۸۰ درصد تایید شد. داده ها با استفاده از آزمون های تی زوج و مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: یافته ها نشان داد میانگین نمره رضایت مندی دانشجویان از روش OSATS (74.3) بیشتر از روش سنتی(۴۹.۷) است و این تفاوت از نظر آماری معنادار بود (P<0.0001). هم چنین میزان رضایتمندی ارزیابان نیز از روش OSATS (76.3) بیشتر از روش سنتی (۳۵.۳) بود (P<0.0001) درصد دانشجویان موافق ادامه ارزشیابی به روش OSATS در ترم های آینده هستند.نتیجه گیری: ارزشیابی ساختارمند عینی مهارت های عملی بیش از روش سنتی سبب رضایت دانشجویان می شود. مدرسین نیز نسبت به این نوع ارزشیابی دیدگاه مثبتی دارند.

کلید واژه: ارزشیابی سنتی، ارزشیابی عینی ساختاریافته، رضایتمندی، دانشجوی پرستاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.