جداسازی باکتری های تجزیه کننده کریزن از خاک های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) و بررسی حذف کریزن توسط آن ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی باکتری های تجزیه کننده کریزن از خاک های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) و بررسی حذف کریزن توسط آن ها دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی باکتری های تجزیه کننده کریزن از خاک های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) و بررسی حذف کریزن توسط آن ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی باکتری های تجزیه کننده کریزن از خاک های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) و بررسی حذف کریزن توسط آن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی باکتری های تجزیه کننده کریزن از خاک های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) و بررسی حذف کریزن توسط آن ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت و بهداشت اردبیل

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای به دلیل سمیت، سرطان زایی و نیز مقاومت نسبت به تجزیه باکتریایی، یکی از عوامل تهدید کننده محیط زیست محسوب می شوند. کریزن یک ترکیب آروماتیک ۴ حلقه ای است. در این تحقیق باکتریهای تجزیه کننده کریزن از خاکهای آلوده به نفت منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جداسازی شدند و سپس تجزیه کریزن در شرایط آزمایشگاهی و تاثیر تغییرات غلظت آن بر رشد باکتری ها مورد ارزیابی قرار گرفت.روش کار: ابتدا نمونه ها را پس از صاف کردن، در محیط های حاوی ترکیبات معدنی و ماده هیدروکربنی کریزن کشت داده و در ۳۲ درجه سانتی گراد به مدت ۱۴ روز انکوبه شدند. پس از جدا سازی باکتری ها، با استفاده از تست های مرسوم میکروبیولوژیک و بیوشیمیایی شناسایی آن ها انجام گردید. جهت بررسی میزان رشد باکتری های تجزیه کننده، دانسیته نوری (OD600) آن ها در غلظت های ۱.۰ تا ۴.۰ گرم بر لیتر کریزن مورد ارزیابی قرار گرفت. در نهایت با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی، میزان تجزیه و حذف کریزن توسط باکتری های جداشده مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: ۴ باکتری سودوموناس پوتیدا، گونه های مایکوباکتریم، میکروکوکوس واریانس و باسیلوس کوآگولانس جداسازی و شناسایی گردیدند. باکتری سودوموناس پوتیدا به عنوان قوی ترین باکتری در تجزیه کریزن شناخته شد. به طوری که در حداقل زمان ممکن رشد نمود و دانسیته نوری آن در تمام غلظت های مورد آزمایش از بقیه باکتری ها بیشتر بدست آمد. این باکتری توانست در طی ۱۰ روز ۹۵ درصد از کریزن با غلظت اولیه ۰.۱ گرم بر لیتر را تجزیه و حذف نماید. گونه های مایکوباکتریم در رده دوم از نظر قدرت تجزیه کریزن قرار گرفت. ضعیف ترین باکتری تجزیه کننده کریزن، باسیلوس کوآگولانس تعیین گردید. این باکتری پس از ۱۰ روز ۴۲ درصد از کریزن را تجزیه نمود.نتیجه گیری: سودوموناس پوتیدا بیشترین دانسیته نوری و تجزیه کریزن را به خود اختصاص داد. این باکتری به دلایل مختلف از جمله حضور در شرایط محیطی مختلف و داشتن آنزیم های تجزیه کننده، توانایی حذف هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای را دارد.

کلید واژه: کریزن، هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای، اصلاح زیستی، سودوموناس پوتیدا، گونه های مایکوباکتریوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.