عنوان فارسی: نسبت عرفان و سیاست (عنوان عربی: نسبه العرفان الی السیاسه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: نسبت عرفان و سیاست (عنوان عربی: نسبه العرفان الی السیاسه) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: نسبت عرفان و سیاست (عنوان عربی: نسبه العرفان الی السیاسه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: نسبت عرفان و سیاست (عنوان عربی: نسبه العرفان الی السیاسه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: نسبت عرفان و سیاست (عنوان عربی: نسبه العرفان الی السیاسه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سیاست متعالیه

تعداد صفحات :۲۴

چکیده فارسی:دو مقوله عرفان و سیاست در زندگی فردی و اجتماعی انسان ها و جوامع مهم و موثرند و هرکدام از این دو طرفداران و مخالفان خاص خویش را دارد. با عنایت به اینکه در اذهان، عرفان بیشتر بعد معنوی و اخروی تلقی می شود و سیاست قدرت خواهی و دنیا طلبی را متبادر می سازد این سوال مطرح است که چه ارتباط و نسبتی بین عرفان به معنای روش شهودی برای وصول به حقیقت از طریق مجاهده و ریاضت و سیاست به معنای کسب قدرت برای اداره و تدبیر جامعه و حکومت وجود دارد؟ در پاسخ نظریات تباین، هم پوشانی وحدت عرفان و سیاست ارائه شده است. در این مقاله سعی شده تا با مطالعه و توصیف و تحلیل منابع مربوطه به بررسی و ارزیابی هر یک از دیدگاه های مذکور پرداخته و نظریه صحیح ارائه گردد. به نظر می رسد صاحبان نظریات تباین و هم پوشی دچار خلط بین تصوف فرقه ای و خانقاهی با عرفان ناب ثقلینی گشته و با چنین فرض های اشتباهی به بحث و نتیجه گیری آن پرداخته اند، درحالی که عرفان برآمده از جهان بینی خالص توحیدی منافاتی با شریعت و سیاست الهی نداشته همه آن ها تحت تکلیف بندگی برای وصول به حقیقت و کمال قابل جمع می باشد.

چکیده عربی:مع التقارب الی منهجین متفاوتین من العرفان والسیاسه لدی الأذهان، نقترب الی هذا لسؤال؟ ما هی نسبه العرفان من السیاسه؟لأن العرفان طریقه شهودیه لوصول الحقیقه علی سلوک التجهد والریاضه الباطنیه. والسیاسه عملیه للحصول علی السلطه لأداره المجتمع والتصدی بالحکومه؟نری فی هذا المجال، نظریات ثلاثه، من المفارقه والوحده والتعامل.
المقاله الحاضره تدرس تلک الأتجاهات وتسعی لکشف صحیحها.تبدوا أن المنظرین القائلین بالمفارقه او التعامل وقعوا فی مصیده الوهم، اذ إشتبه لهم التصوف الطائفی مع العرفان الخالص من الثقلین. مع تلک المشتبهات اقتربوا أنتجوا مقتربهم، فی حال أن العرفان الصاعد من الرؤیه التوحیدیه، یطابق الدین والسیاسه الألهیه، إذ کلهم تندرج تحت مفهوم العبودیه للوصول الی الحقیقه والکمال.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: عرفان، سیاست، تصوف، دموکراسی، حکومت، فقاهت (کلیدواژه عربی: العرفان، السیاسه، التصوف، الدیموقراطیه، الحکومه، الفقاهه)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.