بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار استان کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار استان کردستان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار استان کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار استان کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار استان کردستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۳

آلودگی محیط زیست و مواد غذایی به عنصر سمی آرسنیک یکی از مسائل مهمی است که موجب به خطر انداختن بهداشت عمومی و سلامت موجودات زنده می شود. در این تحقیق تعداد کل ۹۸۳ نمونه شامل آب شرب، محصولات کشاورزی و فرآورده-های دامی (گوشت و شیر) از نظر آلودگی آرسنیک مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج آزمایش بیشترین غلظت آرسنیک (۱.۷۳۷ mg/l) را در آب لوله کشی روستای علی آباد نشان داد. بالاترین میانگین آلودگی آرسنیک در گندم در نمونه های روستای گیکلو و گوندک (۰.۱۴ mg/kg) اندازه گیری شد. به همین ترتیب بیشترین میانگین آلودگی در جو، نخود و عدس به ترتیب در نمونه های روستاهای گوندک (۰.۱۱ mg/kg)، گیکلو (۰.۰۱۳ mg/kg) و قوجاق (۰.۰۱۷ mg/kg) به دست آمد. به علاوه، بیشترین میانگین غلظت آرسنیک در نمونه های گوشت در روستای قوجاق (۰.۱۶۷ mg/kg) و برای شیر در روستای گوندک (۰.۰۱۲۹ mg/l) به دست آمد. طبق نتایج مطالعه میزان آرسنیک در تمامی نمونه های بسیار کمتر از حداکثر میزان مجاز آرسنیک در مواد غذایی سایر کشورها قرار داشت. اما میزان آرسنیک در نمونه های آب در تمامی موارد در مقایسه با حداکثر میزان مجاز آرسنیک در آب آشامیدنی و طبق استاندارد ملی ایران (۰.۰۱ mg/l) 174 برابر بیشتر بود. بنابراین انجام مطالعات جامع در مورد آلودگی منابع آب این منطقه ضروری است.

کلید واژه: محصولات کشاورزی، فرآورده های دامی، آب شرب، آرسنیک، استان کردستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.