بررسی ارتباط پلی مورفیسم (۶۰۷A/C-) پروموتر ژن اینترلوکین ۱۸ با بیماری رینیت آلرژیک در استان چهارمحال و بختیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط پلی مورفیسم (۶۰۷A/C-) پروموتر ژن اینترلوکین ۱۸ با بیماری رینیت آلرژیک در استان چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط پلی مورفیسم (۶۰۷A/C-) پروموتر ژن اینترلوکین ۱۸ با بیماری رینیت آلرژیک در استان چهارمحال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط پلی مورفیسم (۶۰۷A/C-) پروموتر ژن اینترلوکین ۱۸ با بیماری رینیت آلرژیک در استان چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط پلی مورفیسم (۶۰۷A/C-) پروموتر ژن اینترلوکین ۱۸ با بیماری رینیت آلرژیک در استان چهارمحال و بختیاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: آلرژی به عنوان یکی از بیماری های چند عاملی در نظر گرفته شده که سن شروع و شدت آن وابسته به عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی است. بنابراین شناسایی فاکتورهای ژنتیکی موثر در ایجاد رینیت آلرژیک و فونوتیپ های وابسته به آن، نقش مهمی در فهم زمینه ژنتیکی این بیماری ایفا می کند. این مطالعه با هدف بررسی ارتباط پلی مورفیسم ۶۰۷- در بالادست ژن اینترلوکین ۱۸ بر روی کروموزوم ۱۱q22، با بیماری رینیت آلرژیک انجام شد.روش کار: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی DNA ژنومی مربوط به نمونه های خون ۲۹۳ بیمار مبتلا به رینیت آلرژیک و ۲۱۸ فرد سالم به روش استاندارد فنل- کلروفرم استخراج گردید. بررسی پلی مورفیسم ۶۰۷- ژن اینترلوکین ۱۸، به وسیله تکنیک RCR-RFLP انجام گرفت. آنالیز وابستگی ژنوتایپ ها و آلل ها با بیماری در مقایسه با گروه کنترل، با استفاده از آزمون مربع کای محاسبه شد.یافته ها: فراوانی ژنوتیپ AC از پلی مورفیسم (۶۰۷-) ژن اینترلوکین ۱۸ در بیمارانی با رینیت آلرژیک در مقایسه با نمونه های کنترل افزایش قابل توجهی نشان داد (۰.۰۵>p) و از مقایسه ژنوتیپ AC نسبت به دو ژنوتیپ دیگر در دو گروه میزان نسبت افزاینده (OR) برابر ۲.۰۳ محاسبه گردید.نتیجه گیری: یافته های این مطالعه پیشنهاد می کند که پلی مورفیسم ۶۰۷- از ژن اینترلوکین ۱۸ ممکن است به عنوان یکی از فاکتورهای موثر در بیماری زایی رینیت آلرژیک و فنوتیپ وابسته به آن، نقش داشته باشد.

کلید واژه: آلرژی، PCR ، RFLP، فاکتورهای ژنتیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.