ارزیابی کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی جهت استفاده در سیستم های آبیاری (مطالعه موردی: دشت های جنوبی و جنوب شرقی استان فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی جهت استفاده در سیستم های آبیاری (مطالعه موردی: دشت های جنوبی و جنوب شرقی استان فارس) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی جهت استفاده در سیستم های آبیاری (مطالعه موردی: دشت های جنوبی و جنوب شرقی استان فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی جهت استفاده در سیستم های آبیاری (مطالعه موردی: دشت های جنوبی و جنوب شرقی استان فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی جهت استفاده در سیستم های آبیاری (مطالعه موردی: دشت های جنوبی و جنوب شرقی استان فارس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیای طبیعی

تعداد صفحات :۱۶

مدیریت استفاده بهینه از منابع آب یکی از مهمترین مسائل مطرح در توسعه پایدار به شمار می آید. در پژوهش حاضر دشت های جنوبی استان فارس جهت بررسی روند تغییرات کمی و کیفی آب زیرزمینی انتخاب شد. تعداد ۸۳ حلقه چاه مربوط به دشت های فراشبند، قیروکارزین، خنج، لار، لامرد و مهر، انتخاب و وضعیت بارش در طول دوره آماری ۳۰ ساله و روند تغییرات در دوره زمانی ۸۵-۸۴ تا ۸۹-۸۸ به کمک پارامتر های کیفی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بررسی بیانگر این موضوع است که مقادیر پارامترهای کیفی مانند سولفات، pH، سدیوم قابل جذب و کلر افزایش یافته است، که نشان دهنده تاثیرات خشکسالی بر کیفیت آب است. همچنین تحلیل کیفی منابع آب زیرزمینی جهت استفاده در سیستم های آبیاری نشان داد که به سبب کاهش بارندگی و برداشت بیش از حد آب زیرزمینی و به تبع آن افت سطح آب زیرزمینی به ویژه در سال های اخیر، وضعیت کیفی آب نیز افت شدیدی داشته است. به طوری که براساس طبقه بندی، آب دشت های مذکور جهت آبیاری مناسب نیست. لذا دشت های فراشبند خنج، لار و مهر در وضعیت بحرانی قرار دارند و استفاده از سیستم های آبیاری نیاز به اعمال تدابیر مدیریتی دارد. در نهایت راهکارهای اجرائی مربوطه جهت بهبود و مدیریت صحیح بررسی و ارائه گردید.

کلید واژه: آب زیرزمینی، کیفیت آب، شوری آب، طبقه بندی ویلکوکس، سیستم های آبیاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.