فاکتورهای افزایش دهنده احتمال وجود پاتولوژی مثبت در ۱۰۰ بیمار آپاندکتومی شده در بیمارستان آیت اله موسوی زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فاکتورهای افزایش دهنده احتمال وجود پاتولوژی مثبت در ۱۰۰ بیمار آپاندکتومی شده در بیمارستان آیت اله موسوی زنجان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فاکتورهای افزایش دهنده احتمال وجود پاتولوژی مثبت در ۱۰۰ بیمار آپاندکتومی شده در بیمارستان آیت اله موسوی زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فاکتورهای افزایش دهنده احتمال وجود پاتولوژی مثبت در ۱۰۰ بیمار آپاندکتومی شده در بیمارستان آیت اله موسوی زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فاکتورهای افزایش دهنده احتمال وجود پاتولوژی مثبت در ۱۰۰ بیمار آپاندکتومی شده در بیمارستان آیت اله موسوی زنجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: آپاندیسیت حاد، شایع ترین علت جراحی اورژانس شکمی است. تشخیص آپاندیسیت حاد، بالینی بوده، بر اساس یافته های حاصل از شرح حال و معاینه فیزیکی انجام می شود. این مطالعه با هدف بررسی فاکتورهایی که احتمال وجود آپاندیسیت مثبت را افزایش می دهند، در بیمارستان آیت اله موسوی شهر زنجان انجام شد.روش بررسی: مطالعه حاضر از نوع توصیفی بوده، در حد فاصل سال های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ در شهر زنجان انجام شد. جامعه آماری شامل صد بیمار (۶۵ مرد و ۳۵ زن) با تشخیص آپاندیسیت حاد بود. گزارش پاتولوژی به عنوان استاندارد طلایی (Gold Standard) در تشخیص آپاندیسیت حاد در نظر گرفته شد.یافته ها: با توجه به نتایج پاتولوژی، در ۸۵ نفر از بیماران (۸۵ درصد)، تشخیص پاتولوژیک مثبت و در ۱۵ نفر (۱۵ درصد) منفی بود. جنسیت مذکر و ریباند تندرنس احتمال وجود پاتولوژی مثبت را به ترتیب ۳.۸ و ۳.۰۸ برابر می کنند. حساسیت، ویژگی، ارزش اخباری مثبت و منفی حاصل از سونوگرافی به ترتیب ۵۰، ۸۳.۳، ۹۴.۷ و ۲۱.۷ درصد بود.نتیجه گیری: در مطالعه حاضر، صحت تشخیصی آپاندیسیت حاد بر اساس جواب پاتولوژی ۸۵ درصد بود. وجود دو فاکتور «جنسیت مذکر» و «ریباند تندرنس» از ارزش تشخیصی بالایی برخوردار می باشد. همچنین سونوگرافی به عنوان ابزار تشخیصی کم هزینه، غیر تهاجمی و در دسترس، ارزش بالائی در تشخیص بیماران مشکوک به آپاندیسیت دارد ولی سونوگرافی منفی، رد کننده تشخیص در بیمار با شک به آپاندیسیت نمی باشد.

کلید واژه: آپاندیسیت حاد، جنسیت مذکر، ریباند تندرنس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.