عنوان فارسی: اسماء و صفات الهی از دیدگاه عرفاء اسلامی (عنوان عربی: الاسماء و الصفات الهی من منظار عرفاء الاسلامی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: اسماء و صفات الهی از دیدگاه عرفاء اسلامی (عنوان عربی: الاسماء و الصفات الهی من منظار عرفاء الاسلامی) دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: اسماء و صفات الهی از دیدگاه عرفاء اسلامی (عنوان عربی: الاسماء و الصفات الهی من منظار عرفاء الاسلامی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: اسماء و صفات الهی از دیدگاه عرفاء اسلامی (عنوان عربی: الاسماء و الصفات الهی من منظار عرفاء الاسلامی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: اسماء و صفات الهی از دیدگاه عرفاء اسلامی (عنوان عربی: الاسماء و الصفات الهی من منظار عرفاء الاسلامی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های اعتقادی کلامی (علوم اسلامی)

تعداد صفحات :۳۰

چکیده فارسی:عرفای بزرگ اسماء و صفات الهی را به اسماء عام الحکم و غیر عام الحکم و همچنین به اسماء ذات، اسماء صفات و اسماء افعال تقسیم کرده اند، اسماء ذات خود به هویت مطلقه و اسماء حسنی تقسیم می گردند. اسماء مستاثره اسمائی هستند که مظهر و تجلی در خارج از ذات ندارند و منطوی در ذاتند.صفات الهی نیز به ایجابی و سلبی تقسیم می شوند که به ترتیب عبارتند از: ۱- حیات، ۲ وجوب و ۳ قیومیت و ۴- مثل غنی، ۵ قدوسیت و ۶ سبوحیت.و صفات سلبیه صفاتی هستند که نقص در آن می باشد که از شأن حق تعالی به دور است مانند: ظلم، جهل.و امهات اسماء عبارتند از ۱- حیات ۲- قدرت ۳- علم ۴- اراده ۵- سمع ۶- کلام و عرفا صفات جمال را به ذات و صفات جلال را بالعرض خوانده اند.
مقاله حاضر با بهره گیری از مطالعات کتابخانه ای و استفاده از مطارحات عرفای بزرگ اسلامی به تنقیح مباحث اسماء و صفات الهی پرداخته و مجهولاتی در این خصوص را پاسخ داده است.

چکیده عربی:ینقسم کبار العرفاء الأسماء و الصفات الإلهیه إلی عامه الحکم و غیر عامه الحکم، و کذلک یقسمون الأسماء إلی أسماء الذات و أسماء الصفات و أسماء الأفعال. و تنقسم أسماء الذات إلی الهویه المطلقه و الأسماء الحسنی و الأسماء المستأثره هی الأسماء التی لیس لها مظهر و تجل خارج الذات بل هی داخله فی الذات.و تنقسم الصفات الإلهیه إلی إیجابیه و سلبیه، و هی علی النحو الآتی بالترتیب: ۱- الحیاه، والوجوب، و القیومه و ۲- الغنی والقدوس و السبوح، و هذه الإیجابیه. و السلبیه مثل: الجهل و الظلم و…
و أمهات الأسماء هی عباره عن: ۱- الحیاه، ۲- القدره، ۳- العلم، ۴- الإراده، ۵- السمع، ۶- الکلامو قد عد العرفاء صفات الجمال صفات بالذات و صفات الجلال صفات بالعرض

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: اسماء ذات، اسماء صفات، اسماء افعال، اسماء مستاثره، صفات الهی (کلیدواژه عربی: العصمه، العلم، النسیان، الاسهاء، سهو النبی (ص))

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.