بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۶

تحقیقات مختلف نشان داده است که ویتامین ث به عنوان یک آنتى اکسیدان مى تواند بدن را در برابر آسیب هاى ناشى از مولکول هاى مضرى به نام رادیکال هاى آزاد حفظ کند. رادیکال هاى آزاد مى توانند موجب بروز امراضى چون سرطان، بیمارى هاى قلبى، لخته های خونی و درد مفاصل شوند. به نظر می رسد که کولتیوارهای مختلف نارنگی بر روی میزان ویتامین ث آبمیوه تاثیر داشته باشند. هدف کار حاضر، مطالعه میزان ویتامین ث در ۲۰ کولتیوار نارنگی می باشد. میزان ویتامین ث، با روش تیتراسیون با ید در یدور پتاسیم اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آنالیز واریانس یکسویه (ANOVA) و تست چند دامنه ای دانکن انجام پذیرفت. میزان ویتامین ث از ۲۰.۰۶ درصد تا ۵۳.۳۳ درصد متغییر بود. باید خاطرنشان کرد که نارنگی کلمانتین در مقایسه با سایر کولتیوارها، بیشترین میزان ویتامین ث را تولید کرد. از آنجایی که میزان ویتامین ث در مرکبات یکی از مهمترین شاخص های کیفیت بالای آبمیوه می باشد، کولتیوار در این رابطه تاثیر بسزایی می گذارد.

کلید واژه: کولتیوارهای نارنگی، ویتامین ث، اسکوربیک اسید، تیتراسیون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.