اثر گیاهان دارویی خار مریم (.Silybum marianum L) و آویشن (.Thymus vulgaris L) بر سیستم ایمنی و برخی از فرآسنجه های خونی در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر گیاهان دارویی خار مریم (.Silybum marianum L) و آویشن (.Thymus vulgaris L) بر سیستم ایمنی و برخی از فرآسنجه های خونی در جوجه های گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر گیاهان دارویی خار مریم (.Silybum marianum L) و آویشن (.Thymus vulgaris L) بر سیستم ایمنی و برخی از فرآسنجه های خونی در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر گیاهان دارویی خار مریم (.Silybum marianum L) و آویشن (.Thymus vulgaris L) بر سیستم ایمنی و برخی از فرآسنجه های خونی در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر گیاهان دارویی خار مریم (.Silybum marianum L) و آویشن (.Thymus vulgaris L) بر سیستم ایمنی و برخی از فرآسنجه های خونی در جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)

تعداد صفحات :۱۰

آزمایش حاضر به منظور بررسی اثر حفاظتی دو گیاه دارویی آویشن و خار مریم بر سیستم ایمنی و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی انجام پذیرفت. در این پژوهش تعداد ۱۶۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸، با ۴ تیمار، ۴ تکرار و ۱۰ قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی به مدت ۲۱ روز روی بستر پرورش داده شدند. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از؛ ۱- شاهد، ۲- جیره حاوی ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم بذر گیاه خار مریم، ۳- جیره حاوی ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم برگ گیاه آویشن و ۴- ترکیب جیره حاوی ۲۰۰ + ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم بذر گیاه خار مریم به همراه برگ گیاه آویشن. در چالش sRBCs (sheep red blood cells) (8 درصد) طیور دریافت کننده جیره های محتوی سطوح مختلف گیاهان دارویی، تغییر معنی داری را در سطوح IgA، IgG، IgM، فعالیت آنزیم های کبدی ALT)،AST و (GGT ، مقدار تیتر HI علیه بیماری های نیوکاسل، آنفوانزا، برونشیت و گامبرو نشان ندادند (p>0.05).نتایج پژوهش حاضر نشان داد که با ترکیب آویشن و خارمریم در جیره غذایی طیور، سطوح متغیرهای سرمی پروتئین تام، گلوبولین، آلبومین و HDL افزایش و در مقابل سطوح متغیرهای کلسترول،LDL و تری گلیسرید نسبت به گروه شاهد کاهش یافت (p<0.05) همچنین تعداد لنفوسیت و هتروفیل در طیور دریافت کننده ترکیب حاوی دو جیره غذایی افزایش یافت (p<0.05). در نتیجه استفاده از دو گیاه دارویی آویشن و خارمریم، به ویژه ترکیب آن ها در جیره غذایی طیور سبب بهبود برخی از فراسنجه های خونی و کاهش اسیدهای چرب مضر سرمی خون جوجه های گوشتی می شود.

کلید واژه: آویشن، خار مریم، ایمنی شناسی، فرآسنجه های خونی، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.