سنجش میزان انطباق پذیری ویژگی های اسلام آباد ده ونک (منطقه ۲ تهران) با مشخصه های اسکان غیررسمی بر مبنای مدل تحلیل شبکه ای (ANP)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش میزان انطباق پذیری ویژگی های اسلام آباد ده ونک (منطقه ۲ تهران) با مشخصه های اسکان غیررسمی بر مبنای مدل تحلیل شبکه ای (ANP) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش میزان انطباق پذیری ویژگی های اسلام آباد ده ونک (منطقه ۲ تهران) با مشخصه های اسکان غیررسمی بر مبنای مدل تحلیل شبکه ای (ANP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش میزان انطباق پذیری ویژگی های اسلام آباد ده ونک (منطقه ۲ تهران) با مشخصه های اسکان غیررسمی بر مبنای مدل تحلیل شبکه ای (ANP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش میزان انطباق پذیری ویژگی های اسلام آباد ده ونک (منطقه ۲ تهران) با مشخصه های اسکان غیررسمی بر مبنای مدل تحلیل شبکه ای (ANP) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش اجتماعی

تعداد صفحات :۲۹

اسکان غیررسمی تجلی نابرابری اجتماعی-اقتصادی در زمینه عدم تعادل در توزیع متناسب امکانات و منابع جامعه است. توزیع امکانات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در تمام مناطق کشورها به ویژه در کشورهای درحال توسعه دارای توزیع یکسانی نیست و باعث مهاجرت و انتقال جمعیت از مناطق فقیر به مناطق برخوردار می گردد و مشکلاتی را در فرآیند شهرنشینی از جمله اسکان غیررسمی به وجود می آورد که یکی از عناصر منفی در شهرنشینی است. هدف ما در پژوهش حاضر تاکید بر جلوگیری از گسترش اسکان غیررسمی و لزوم توجه و ساماندهی در محله اسلام آباد از محلات واقع در منطقه ۲ شهرداری تهران با بررسی میزان انطباق ویژگی های این محله با خصوصیات اسکان غیر رسمی بوده است. روش اصلی سنجش تحلیل شبکه ای و جامعه آماری کلیه خانوارهای ساکن در اسلام آباد بوده است و به دلیل حجم بالای جامعه آماری از روش نمونه گیری تصادفی استفاده شد، لذا برای جمع آوری اطلاعات، ۱۸۵ پرسشنامه تهیه و توزیع گردید. معیارهای مورد استفاده در این سنجش به روش دلفی بررسی و مورد تایید خبرگان قرار گرفت که به شرح زیر است: مشخصات سرپرست خانوار، مشخصه های جمعیتی خانوار، مهاجرت، وضعیت اشتغال، بنیه یا توان اقتصادی خانوار، مشخصات کالبدی خانوار، وضعیت مالکیت، وضعیت پایان کار و پروانه ساختمان، دسترسی به امکانات رفاهی و تسهیلات، تمایل به همکاری، مهارت، احساس تعلق به محله. نتایج پژوهش با به کارگیری مدل نشان دهنده انطباق کامل اسلامآباد با ویژگی ها و مشخصه های اسکان غیررسمی است. تطبیق خروجی مدل ANP با اطلاعات و مشاهدات نیز موید کاربرد صحیح مدل است. امید آن است که این مقاله در شناخت موقعیت و خصوصیات این سکونتگاه مفید واقع گردد و پیش زمینه ای برای لحاظ کردن مساله اسکان غیر رسمی در برنامه ریزی ها و سیاست تشریک مساعی با ساکنان این سکونتگاه در ساماندهی و بهسازی این گونه بافت های نابسامان شهری فراهم آورد.

کلید واژه: اسکان غیررسمی، بافت نابسامان شهری، فرایند تحلیل شبکه ای، اسلام آباد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.