مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime)، آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime)، آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime)، آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime)، آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime)، آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی

تعداد صفحات :۱۲

در این تحقیق عملکرد باکتری های آنتاگونیست جداسازی شده از سطح میوه لیموترش با تیمار آب گرم با دمای ۴۵ درجه سانتی گراد و قارچ کش تیابندازول در جلوگیری از رشد و گسترش بیماری کپک سبز میوه لیمو ترش بررسی شد. میوه های لیمو بعد از ضدعفونی سطحی و ایجاد زخم های سطحی، در سوسپانسیون اسپور قارچ عامل بیماری غوطه ور شده و بعد از خشک شدن، به طور جداگانه در تیمارهای مختلف، شامل سوسپانسیون آنتاگونیست با غلظت ۱۰۸ سلول در هر میلی لیتر به مدت دو دقیقه، آب گرم به مدت پنج دقیقه و قارچ کش با غلظت ۱.۵ در هزار به مدت دو دقیقه قرار گرفتند. از بین باکتری های آنتاگونیست جداسازی شده از سطح پوست میوه لیمو،جدایه های Bacillus subtilis و Pseudomonas fluorescensبیشترین اثر بازدارندگی به ترتیب به میزان ۱۰۰-۷۵ و ۴۹-۲۵ درصد را داشتند. در مقایسه قدرت بازدارندگی تیمارهای مختلف، قارچ کش، آنتاگونیست ها ی مذکور و آب گرم، به ترتیب به میزان ۱۰۰، ۷۰ و ۵۰ درصد در رتبه اول تا سوم قرار گرفتند. با توجه به مشکل پلاسیدگی برخی میوه ها بعد از غوطه ور شدن در آب گرم و اثرات منفی زیست محیطی سموم شیمیایی و به دلیل تاثیر بیشتر آنتاگونیست های استخراج شده از سطح میوه لیموترش نسبت به آب گرم، این باکتری ها به عنوان آنتاگونیست های موثر در بیوکنترل بیماری کپک سبز میوه لیموترش معرفی شدند.

کلید واژه: لیمو ترش، کنترل بیولوژیک، کپک سبز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.