بررسی تاثیر تعداد دفعات پخت پرسلن بر روی استحکام باند برشی سه نوع سیستم تمام سرامیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تعداد دفعات پخت پرسلن بر روی استحکام باند برشی سه نوع سیستم تمام سرامیکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تعداد دفعات پخت پرسلن بر روی استحکام باند برشی سه نوع سیستم تمام سرامیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تعداد دفعات پخت پرسلن بر روی استحکام باند برشی سه نوع سیستم تمام سرامیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تعداد دفعات پخت پرسلن بر روی استحکام باند برشی سه نوع سیستم تمام سرامیکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: یکی از ضعیف ترین نقاط در رستوریشن های دوفازی، محل تماس کور با پرسلن ونیر است. از آنجایی که دستیابی به کانتور و رنگ مناسب، نیازمند پخت های مکرر پرسلن است، هدف این مطالعه بررسی تاثیر پخت های مکرر پرسلن بر روی استحکام باند برشی کور-ونیر در رستوریشن های تمام سرامیکی می باشد.مواد و روش ها: ۵۴ کور سرامیکی به قطر ۸ mm، از سه نوع سیستم تمام سرامیکی زیرکونیا، IPS emax CAD و IPS emax press ساخته شد. کورهای زیرکونیا و IPS emax CAD توسط تکنولوژی CAD/CAM ساخته شدند. کورهای IPS emax press توسط تکنیک Pressing تهیه شدند. پرسلن سازگار با کور به قطر ۵ mm بر روی تمام کورها ونیر گردید. در هر گروه، نمونه ها بر اساس تعداد دفعات پخت پرسلن ونیر به سه زیر گروه ۳، ۵ و ۷ بار پخت، تقسیم شدند. استحکام باند برشی کور-ونیر توسط دستگاه تست یونیورسال اندازه گیری و نتایج توسط تست های آماری Two way ANOVA و Tukey HSD مورد آنالیز قرار گرفتند.یافته ها: مقادیر میانگین استحکام باند برشی برای کورهای زیرکونیا،IPS emax CAD و IPS emax press، به ترتیب ۷.۳۰، ۷.۲۹ و ۹.۲۹ مگاپاسکال بود. همچنین مقادیر میانگین استحکام باند برشی در تعداد دفعات پخت ۳، ۵ و ۷ به ترتیب ۲.۳۳، ۲.۲۹ و ۸.۲۷ مگاپاسکال بود که این اختلاف از لحاظ آماری معنادار بود.نتیجه گیری: استحکام باند برشی زیرکونیا و IPS emax press، تفاوت معنی داری نداشت. با افزایش تعداد پخت های پرسلن از ۳ بار تا ۷ بار، میزان استحکام باند برشی کور- ونیر، کاهش یافت.

کلید واژه: استحکام باند برشی، پرسلن، کور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.