بررسی رسیدن روی بوته، رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی، مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رسیدن روی بوته، رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی، مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رسیدن روی بوته، رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی، مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رسیدن روی بوته، رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی، مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رسیدن روی بوته، رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی، مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی

تعداد صفحات :۲۲

میوه گوجه فرنگی به دلیل قابل دسترس بودن در تمامی طول سال و داشتن ترکیبات مفید برای سلامتی، یکی از مهمترین سبزیجات در جهان است. نشان داده شده است که پروسه رسیدن و دمای انبارداری می تواند به میزان زیادی بر روی ترکیب غذایی نهایی میوه تاثیرگذار باشد و با اینکه زمان بین برداشت و مصرف میوه می تواند بیشتر از چندین هفته طول بکشد، تغییرات بیوشیمیایی در میوه اتفاق می افتد که روی ارزش تغذیه ای آن تاثیرگذار است. به منظور مطالعه تفاوت های ممکن در میزان مواد فنولی، کاروتنوئیدها و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه آزمایشی به صورت طرح فاکتوریل (فاکتور A با ۳ سطح، مراحل رسیدن میوه و فاکتور B با ۳ سطح، مدت انبارداری) در قالب طرح کاملا تصادفی و با ۴ تکرار انجام گرفتو صفاتی از قبیل درصد کاهش وزن و ویتامین C، غلظت مواد جامد محلول، سفتی بافت، مقادیر ترکیبات فنولیک، کاروتنوئیدها و کلروفیل در ۳ مرحله رسیدن و در طول دوره انبارداری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بیانگر آن بود که زمان برداشت و مرحله رسیدن تاثیر معنی داری را بر صفات فوق داشتند و بیشترین میزان مواد فنولیکی و ویتامین ث به دومین مرحله رسیدن اختصاص داشت. در طول دوره انبارداری کاهش معنی داری در میزان ترکیبات فنولیک، سفتی بافت، میزان ویتامین ث، درصد کاهش وزن و محتوای کلروفیل میوه ها و افزایش معنی داری در محتوای کاروتنوئید میوه ها مشاهده شد.

کلید واژه: گوجه فرنگی، دوره انبارداری، مواد فنولیکی، کاروتنوئید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.