کنترل بیولوژیک عوامل کپک سبز و آبی پرتقال توسط اپی فیت های میکروبی میوه مرکبات در شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کنترل بیولوژیک عوامل کپک سبز و آبی پرتقال توسط اپی فیت های میکروبی میوه مرکبات در شمال ایران دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کنترل بیولوژیک عوامل کپک سبز و آبی پرتقال توسط اپی فیت های میکروبی میوه مرکبات در شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کنترل بیولوژیک عوامل کپک سبز و آبی پرتقال توسط اپی فیت های میکروبی میوه مرکبات در شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کنترل بیولوژیک عوامل کپک سبز و آبی پرتقال توسط اپی فیت های میکروبی میوه مرکبات در شمال ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه پزشکی

تعداد صفحات :۲۰

پوسیدگی کپک سبز و آبی مهمترین بیماری های پس از برداشت میوه مرکبات است که به ترتیب توسط قارچ های Penicillium digitatum & Pencillium italicum ایجاد و س الیانه منجر به از بین رفتن ۳۰% محصولات مرکبات می شوند. در روش های متداول برای کنترل این پوسیدگی از قارچ کش های مصنوعی نظیر ایمازالیل، تیابندازول و بنومیل استفاده می شود. با توجه به مضرات استفاده از سموم برای سلامتی انسان و محیط و به دلیل افزایش مقاومت قارچها نسبت به قارچ کش ها، کنترل بیولوژیک به عنوان جانشین مناسبی جهت کنترل این بیماری در نظر گرفته شده است. برای بررسی کنترل بیولوژیک این کپک ها، میکروارگانیسم های اپیفیت از سطح میوه های مرکبات باغات شمال ایران جمع آوری و جداسازی شد. ارزیابی اولیه برای پتانسیل بیوکنترلی از طریق این میکروارگانیسمهای اپیفیت در شرایط آزمایشگاهی و بر اساس مشاهده نتیجه تست هاله ممانعت از رشد صورت گرفت. ۶۵ ایزوله باکتریایی و مخمری به همراه ۳۰ ایزوله کپکی از خود پتانسیل کنترلی این کپک ها را نشان دادند. مرحله بعد روی هر میوه در ۴ نقطه با فواصل مساوی چاهک هایی با عمق ۲ میلی متر حفر گردید و به هر چاهک سوسپانسیون ایزوله های باکتریایی و مخمری باغلظت ۱۰۸×۱سلول در میلی لیتر، ۲۴ ساعت قبل از سوسپانسیون عامل بیماری زا با غلظت ۱۰۴× ۱ اسپور در هر میلی لیتر اضافه وپلیتها در دمای ۱۵ درجه سلسیوس به مدت یک هفته نگهداری شدند. نتایج تست ها بر اساس ظهور و شدت علائم پوسیدگی در تیمارهای میکروبی بررسی شدند. نتایج بر اساس ظهور و شدت علائم پوسیدگی در تیمارهای میکروبی با ایزوله های بیوکنترل مقایسه گردید. تست های بیوشیمیایی برای شناسایی ایزوله های بیوکنترل ۳ ایزوله های باکتریPseudomonas syringae ، دو ایزوله از مخمری از Pantoea agglomerans و یک ایزوله مخمر Candida famata را نشان دادند. مکانیسم مهاری بیوکنترل ها نشان دهنده مدارکی در تولید رشد ترکیبات و متابولیت های خارج سلولی از باکتری Pseudomonas syringae و متابولیت خارج سلولی Candida famata که اثرات ضد قارچی بر روی P. digitatum & P. italicum.داشتند را بازگو کردند.

کلید واژه: کنترل بیولوژیکی، Penicillium digitatum، Penicillium italicum، پرتقال، اپی فیت میکروبی، آنتاگونیست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.