کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی

تعداد صفحات :۲۵

به منظور بررسی فعالیت ضد قارچی پنج اسانس گیاه دارویی علیه کپک خاکستری (Botrytiscinerea)، آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح پایه کاملا تصادفی تحت شرایط درون شیشه ای و بر میوه توت فرنگی رقم سلوا اجرا شد. تیمارها شامل ۵ اسانس رازیانه (Foenicolumvulgare)، زیره سیاه (Corumcarvi)، اسطوخودوس(Lavandulaofficinalis) ، زردچوبه (Curcuma longa) و انیسون (Pimpinellaanisum) در ۵ غلظت ۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۶۰۰ و ۸۰۰ میکرولیتر بر لیتر با ۴ تکرار بود. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت اسانس های گیاهی، فعالیت ضد قارچی آنها علیه قارچ افزایش می یابد به طوریکه اسانس زیره سیاه در غلظت ۴۰۰ میکرولیتر بر لیتر و بیشتر از آن به طور کامل از رشد کلنی قارچ B.cinerea در محیط کشت حاوی PDA جلوگیری کردند و اسانس های زردچوبه و اسطوخودوس فاقد اثرات قارچ کشی بودند. درصد جوانه زنی اسپور قارچ نیز در محیط کشت حاوی اسانس زیره سیاه کمترینو در محیط کشت حاوی زردچوبه و اسطوخودوس بیشترین مقدار اسپور جوانه زده قارچ بود. میوه های تیمار شده با اسانس ها در غلظت های بالاتر دارای ویژگی های کیفی بهتری از جمله دارای مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتیراسیون، اسید آسکوربیک و آنتوسیانین بیشتر نسبت به شاهد بودند. بنابراین، نتایج نشان داد که اسانس ها دارای اثرات قوی در کنترل پوسیدگی و باعث حفظ صفات کیفی توت فرنگی در شرایط پس از برداشت می شوند.

کلید واژه: زیره سیاه، کپک خاکستری، توت فرنگی، آنتوسیانین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.