بررسی دزهای کشنده جدایه ایرانی قارچ Beauveria bassiana در کنترل میکروبی بید آرد Ephestia kuehniella (Lep: pyralidae) روی خرمای رقم سایر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دزهای کشنده جدایه ایرانی قارچ Beauveria bassiana در کنترل میکروبی بید آرد Ephestia kuehniella (Lep: pyralidae) روی خرمای رقم سایر دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دزهای کشنده جدایه ایرانی قارچ Beauveria bassiana در کنترل میکروبی بید آرد Ephestia kuehniella (Lep: pyralidae) روی خرمای رقم سایر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دزهای کشنده جدایه ایرانی قارچ Beauveria bassiana در کنترل میکروبی بید آرد Ephestia kuehniella (Lep: pyralidae) روی خرمای رقم سایر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دزهای کشنده جدایه ایرانی قارچ Beauveria bassiana در کنترل میکروبی بید آرد Ephestia kuehniella (Lep: pyralidae) روی خرمای رقم سایر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه پزشکی

تعداد صفحات :۲۰

بید آرد Ephestia kuehniella از آفات مهم انباری می باشد. این تحقیق به منظور بررسی کارایی جدایه ایرانی مناسب قار Beauveria bassiana در کنترل میکروبی شب پره آرد phestia kuehniella روی خرمای رقم سایر انجام شد. برای تعیین قدرت کشندگی قارچ روی مراحل تخم، لارو و شفیره، پنج دز ۱۰۴، ۱۰۴´۵، ۱۰۵، ۱۰۵´۵ و ۱۰۶ اسپور در میلی لیتر به روش غوطه ور سازی استفاده شد. داده ها با استفاده از روش لگاریتم پروبیت برازش گردیدند. نتایج نشان داد که بیش ترین دز کشنده ۵۰ درصد مربوط به جدایه IRAN441C روی شفیره ۱.۷۶´۱۰۴ و کمترین دز کشنده ۵۰ درصد مربوط به مرحله تخم و معادل ۱۰۳´۳.۴۹ اسپور در میلی لیتر بود. بالاترین و پایین ترین زمان ۵۰ درصد کشندگی به ترتیب برای شفیره و تخم و معادل ۳.۶۷ و ۳.۳۸ روز بود. به طورکلی نتایج تحقیقات در فاز آزمایشگاهی که قدم نخست در امکان سنجی کاربرد این قارچ در کنترل میکروبی بید آرد می باشد، نشان داد که قارچ عامل بیمارگر از پتانسیل کاربرد بالایی برخوردار است.

کلید واژه: کنترل میکروبی، بید آرد، خرما

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.