بررسی ترکیب تقریبی بیوشیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و ارزش غذایی لاشه ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichtys nobilis) در استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیب تقریبی بیوشیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و ارزش غذایی لاشه ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichtys nobilis) در استان مازندران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیب تقریبی بیوشیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و ارزش غذایی لاشه ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichtys nobilis) در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب تقریبی بیوشیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و ارزش غذایی لاشه ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichtys nobilis) در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیب تقریبی بیوشیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و ارزش غذایی لاشه ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichtys nobilis) در استان مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم تکثیر و آبزی پروری

تعداد صفحات :۲۴

در پژوهش حاضر، ترکیب تقریبی بیوشیمیایی (پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت)، ترکیب اسیدهای چرب و ارزش غذایی کپور سرگنده (Hypophthalmichtys nobilis) پرورشی استان مازندران بررسی شد. در این بررسی از ۳ مزرعه در زاغمرز، فریدونکنار و نشتارود ۵ عدد ماهی که در مجموع ۱۵ عدد نمونه صید، به صورت فیله پوست گیری شده و بدون استخوان آماده گردید. نتایج آنالیز اسیدهای چرب نشان داد که اولئیک اسید ((n-9) C18:1) بیشترین و آراشیدیک اسید (C20:0) کمترین مقدار را به خود اختصاص داد. همچنین شاخص هایی همچون نسبت PUFA/SFA، مقادیر ۳ و ۶، مجموع ۳+۶، نسبت ۳/۶، مجموع EPA+DHA و نیز نسبت EPA+DHA/C16 نیز مورد بررسی قرار گرفت. میزان پروتئین، چربی، رطوبت و انرژی فیله در منطقه فریدونکنار بیشترین و در منطقه بهشهر کمترین بود. نتایج همچنین نشان داد که میان مقادیر شاخص های ترکیب بیوشیمیایی در این گونه تفاوت معناداری وجود نداشت (P>0.05) اما با تجزیه و تحلیل عددی مشخص نمود که میزان انرژی فیله دارای تفاوت معناداری است (P<0.05). براساس نتایج، کپور سرگنده پرورشی به دلیل وجود پروتئین های با ارزش زیستی بالا و حضور قابل توجه اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه، دارای ارزش غذایی و شیلاتی بالایی است.

کلید واژه: کپور سرگنده پرورشی، ترکیب تقریبی بیوشیمیایی، اسیدهای چرب، ارزش غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.