آنالیز مقایسه ای فشارها و تهدیدات تالاب های گرمسیری با استفاده از روش شناسی RAPPAM (مطالعه موردی: تالاب های استان خوزستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آنالیز مقایسه ای فشارها و تهدیدات تالاب های گرمسیری با استفاده از روش شناسی RAPPAM (مطالعه موردی: تالاب های استان خوزستان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آنالیز مقایسه ای فشارها و تهدیدات تالاب های گرمسیری با استفاده از روش شناسی RAPPAM (مطالعه موردی: تالاب های استان خوزستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آنالیز مقایسه ای فشارها و تهدیدات تالاب های گرمسیری با استفاده از روش شناسی RAPPAM (مطالعه موردی: تالاب های استان خوزستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آنالیز مقایسه ای فشارها و تهدیدات تالاب های گرمسیری با استفاده از روش شناسی RAPPAM (مطالعه موردی: تالاب های استان خوزستان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوبیولوژی تالاب (تالاب)

تعداد صفحات :۱۸

تالاب ها یکی از با اهمیت ترین زیست بوم های طبیعی کره زمین هستند که از دیرباز نقش بسزائی در توسعه جوامع اطراف خود ایفا کرده اند اما متاسفانه در ایران و سرتاسر جهان تالاب ها در خطر نابودی قرار دارند و به طور جدی و با سرعتی روزافزون تخریب می شوند. بدون تردید شناخت درست و دقیق از عوامل تهدیدکننده تالاب ها بر اساس اهمیت و میزان تاثیرگذاری آن ها می تواند زمینه را برای جلوگیری و مقابله اصولی تر با این عوامل و نیز تهیه و اجرای دقیق طرح های حفاظت از تالاب ها و مدیریت زیست محیطی آن ها فراهم آورد. مدیریت تالاب ها برای حفاظت، شامل حفظ تالاب ها از فشارهای مستقیم انسان و نگهداری فرآیندهای طبیعی در زمین های حاشیه تالاب می باشد. جهت شناسایی و بررسی فشارها و تهدیدات تالاب های استان خوزستان از روش شناسی دلفی و RAPPAM استفاده شد. در نتایج حاصل از بررسی در سال ۱۳۹۱ در مجموع ۲۷ عامل فشار و تهدید برای تالاب شادگان، ۱۶ عامل برای تالاب هورالعظیم، ۱۰ عامل برای تالاب میانگران و ۱۱ عامل برای تالاب بامدژ شناسایی شدند. آنالیز و مقایسه درجه تجمعی فشارها و تهدیدات تالاب های مورد مطالعه نشان داد که تالاب هورالعظیم در میان تالاب های استان خوزستان با ۴۷۴.۵ درجه تجمعی فشار و ۵۰۰.۵ درجه تجمعی تهدید با بیشترین فشار و تهدیدات مواجه می باشد. همچنین تالاب میانگران با ۲۰۴.۵ درجه تجمعی فشار و ۲۰۹.۵ درجه تجمعی تهدید از شرایط مطلوب تری نسبت به سایر تالاب های مورد مطالعه برخوردار است.

کلید واژه: دلفی، RAPPAM، فشار و تهدید، تالاب، استان خوزستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.