بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات بر میزان کلروفیل a و چربی جلبک سبز Chlorella vulgaris


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات بر میزان کلروفیل a و چربی جلبک سبز Chlorella vulgaris دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات بر میزان کلروفیل a و چربی جلبک سبز Chlorella vulgaris  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات بر میزان کلروفیل a و چربی جلبک سبز Chlorella vulgaris،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات بر میزان کلروفیل a و چربی جلبک سبز Chlorella vulgaris :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۰

در این تحقیق اثر غلظت های مختلف نیترات بر میزان کلروفیل و چربی جلبک Chlorella vulgaris در سال ۱۳۹۰ مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش با ۳ تیمار شامل غلظت بالا (۲۴.۷۱ میلی گرم نیترات در لیتر)، غلظت متوسط (۱۲.۳۵ میلی گرم نیترات در لیتر) و غلظت کم نیترات (۶.۱۷ میلی گرم نیترات در لیتر) و ۳ تکرار با استفاده از استوک خالص جلبک سبز Chlorella vulgaris و محیط کشت F/2 گیلارد (با تغییر غلظت نیترات در تیمارها) در شرایط آزمایشگاهی انجام پذیرفت. پس از گذشت مدت معین، نمونه ها برای آنالیز برداشت شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که کلروفیل a جلبک در نیترات بالا نسبت به دو غلظت دیگر بیش تر و به مقدار ۲۷۸ میلی گرم بر لیتر رسید. در پایان آزمایش میزان چربی در محیط کشت با تیمار نیترات بالا، ۵۶.۰۹ درصد بدست آمد که نسبت به دو تیمار دیگر بالاتر بود.

کلید واژه: نیترات، کلروفیل a ، چربی، Chlorella vulgaris

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.