بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس مریم نخودی (.Teucrium polium L) در رویشگاه های مختلف استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس مریم نخودی (.Teucrium polium L) در رویشگاه های مختلف استان مازندران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس مریم نخودی (.Teucrium polium L) در رویشگاه های مختلف استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس مریم نخودی (.Teucrium polium L) در رویشگاه های مختلف استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس مریم نخودی (.Teucrium polium L) در رویشگاه های مختلف استان مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: گیاه . Teucrium polium L متعلق به جنس Teucrium و تیره نعناعیان بوده که دارای اثرات درمانی ارزشمندی می باشد. هدف از انجام این تحقیق، بررسی و مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه Teucrium polium در رویشگاه های مختلف استان مازندران بوده است.مواد و روش ها: جهت انجام این تحقیق، از ۹ رویشگاه واقع در استان مازندران که به ترتیب از G1- G9 کدگذاری شده بودند، سرشاخه های گلدار گیاه، جمع آوری، خشک و اسانس گیری گردید. سپس اسانس های حاصله، با استفاده از GC و GC/MS آنالیز شدند.یافته ها: ترکیبات عمده بالای ۱۰% در این گیاه، عبارت بودند از: رویشگاه G1: سابینن (۲۸.۴%)، ژرماکرن دی (۱۱.۲%) G2: ژرماکرن دی (۱۹.۶۴%)، سابینن (۱۸.۷۵%) G3: سابینن (۲۸.۲۵%)، سیس سزکوئی سابینن هیدرات (۱۲.۴۶%) G4: سابینن (۱۵.۴۷%)، ژرماکرن دی (۱۲.۸%) G5: ژرماکرن دی (۱۸.۰۷%)، سابینن (۱۲%) G6: سابینن (۲۹.۳۰%)، آلفا-پینن (۱۰.۱%) G7: ای-نرولیدول (۲۳.۲۱%)، سابینن (۲۰.۱۴%) G8: سابینن (۳۱.۳۵%)، ای-نرولیدول (۱۵.۸۱%)، والریانول (۱۰.۲۳%) G9: سابینن (۲۶.۹۳%)، بتا-پینن (۲۱.۲۳%).نتیجه گیری: از بین رویشگاه های مذکور، می توان G6، G9، G3 و G4 را به ترتیب به عنوان مناسب ترین رویشگاه ها از نظر کیفیت اسانس، انتخاب نمود.

کلید واژه: مریم نخودی، اسانس، بررسی، رویشگاه ها، مازندران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.