پاتوژن های باکتریایی غالب مراکز تکثیر و پرورش میگوی کشور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پاتوژن های باکتریایی غالب مراکز تکثیر و پرورش میگوی کشور دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پاتوژن های باکتریایی غالب مراکز تکثیر و پرورش میگوی کشور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پاتوژن های باکتریایی غالب مراکز تکثیر و پرورش میگوی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاتوژن های باکتریایی غالب مراکز تکثیر و پرورش میگوی کشور :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران
تعداد صفحات :۱۶
هدف از انجام این مطالعه شناسائی و پراکنش باکتری های مراکز تکثیر و پرورش میگوی کشور بوده است. در این مطالعه که طی سالهای ۱۳۶۸ لغایت ۱۳۸۹ از یازده مرکز تکثیر میگوی کشور و شانزده استخر پرورشی ازهشت مزرعه در استان های خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان از مراکز تکثیر از مولدین، ناپلی، زوا، مایسیس و پست لارو و از مزارع پرورش در ابتدا و انتهای فصل انجام شد تعداد ده میگو برای بررسی های باکتریائی نمونه گیری گردید. برای شمارش تعداد باکتری های کل در محیط TSA و جهت شمارش تعداد ویبریوها از محیط TCBS استفاده گردید و نهایتا شمارش کلونیهای رشد کرده با استفاده از تستهای بیوشیمیایی از طریق شناسایی تفریقی باکتری ها اقدام گردید. در استان خوزستان ۱۵ جنس و گونه باکتری جدا گردید که مهمترین آنها ویبریو آلژینولتیکوس، ویبریو پروتئولتیکوس، ویبریو اسپلندیدوس و در استان بوشهر ۱۴ گونه ویبریو که مهمترین آنها شامل ویبریو آلژینولتیکوس، ویبریو ولنیفوکوس، ویبریو پاراهمولتیکوس، ویبریو هاروئی و ویبریو فلاویالیس می باشد. در استان هرمزگان ۷ گونه باکتری شناسایی شده اند که مهمترین آنها ویبریو پاراهمولتیکوس، ویبریو ولنیفوکوس و ویبریو آلژینولتیکوس می باشد و در استان سیستان و بلوچستان ۱۴ گونه باکتری جداسازی شده که مهمترین آنها عبارتند از ویبریو آلژینولتیکوس، ویبریو ولنیفوکوس، ویبریو پاراهمولتیکوس، و ویبریو فیشریز می باشد. تفاوت در باکتری های شناسائی شده استان های مختلف در جنوب کشور می تواند به عوامل متعددی از جمله تغییرات شوری، PH، درجه حرارت و میزان اکسیژن آب و مدیریت مزارع مرتبط باشد که کنترل این عوامل در پیشگیری از بروز بیماری های ناشی از این باکتریها موثر خواهد بود.
کلید واژه: باکتری، مراکز تکثیر، مزارع پرورش، میگو، شناسائی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.