شناسایی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب در گوشت ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) در خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب در گوشت ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) در خلیج فارس دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب در گوشت ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) در خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب در گوشت ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) در خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب در گوشت ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) در خلیج فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۲۱

۱۲ عدد ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) مجموعا به وزن ۳۰±۰.۶۳ کیلو گرم از خلیج فارس جزیره لارک صید گردید. نمونه ها به سه گروه (هر گروه حاوی ۴ عدد ماهی) تقسیم شدند. عضله فاقد استخوان از بخش پشتی ماهی جدا شده و با آسیاب به شکل خمیر همگن درآمد و های حاصله متعلق به هر گروه در کیسه های پلاستیک جداگانه قرار داده شدند.نمونه ها تا زمان انجام شدن آزمایشات در داخل یخدان یونولیتی و لابه لای یخ های پولکی نگه داری شدند. نتایج نشان داد فیله ماهی سارم دهان بزرگ بر اساس وزن تر حاوی ۲۰.۰۷±۰.۸۵ درصد پروتئین خام، ۶.۳۲±۰.۴۲ درصد لیپید خام و ۷۱.۴۴±۰.۹۹ درصد رطوبت بود. ترکیب پروتئین عضله ماهی سارم دهان بزرگ دارای ترکیب متعادلی از انواع اسید های آمینه بود. در این ترکیب،اسیدهای آمینه گلوتامیک ۵.۹ میلی گرم بر گرم، لیزین ۵.۸ میلی گرم بر گرم، لوسین ۴.۸۸ میلی گرم بر گرم، آسپارتیک ۴.۶ میلی گرم بر گرمو والین ۳.۶ میلی گرم بر گرمبه ترتیب غالب بودند. امتیاز اسید آمینه ضروری نیز برای این ماهی محاسبه شد که معادل ۵۰۱ امتیاز می باشد. در ترکیب لیپیدماهی سارم دهان بزرگ ۲۱ نوع اسید چرب مشاهده شد که اسید های چرب غیر اشباع فراوان ترین انواع (۵۴.۴۷ درصد) را تشکیل می دادند. از میان اسید های چرب غیر اشباع اولئیک اسید (۱۸:۱)، دوکوزا هگزا انوئیک اسید (۲۲:۶) ایکوزا تری انوئیک اسید (۲۰:۳) و ایکوزا پنتا انوئیک اسید (۲۰:۵) با مقادیر ۲۱.۴±۰.۵۵، ۱۱.۱۲±۰.۶۲، ۳.۳۵±۰.۱۸ و ۳.۳±۰.۱۳ درصدو از میان اسید های چرب اشباع اسید پالمتیک(C16:0) واسید استئاریک (C18:0) با ۳۶.۳۲±۱.۲۴ و ۸.۶۶±۰.۵۹ درصدغالب بودند. فیله ماهی سارم دهان بزرگ از لحاظ اسیدهای چرب غیر اشباع امگا سه (۱۷.۰۹ درصد)، امگا شش (۶.۴۲ درصد) و امگا نه (۲۱.۴ درصد) منبع غنی غذایی به شمار می رود.

کلید واژه: Scomberoides commersonnianus، سارم دهان بزرگ، ترکیب اسیدهای آمینه، ترکیب اسیدهای چرب، ارزش غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.