ارتباط پیش رفت تحصیلی با وضعیت تغذیه ای و رشد دانش آموزان ابتدائی حاشیه شهر کرمانشاه سال ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط پیش رفت تحصیلی با وضعیت تغذیه ای و رشد دانش آموزان ابتدائی حاشیه شهر کرمانشاه سال ۱۳۹۰ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط پیش رفت تحصیلی با وضعیت تغذیه ای و رشد دانش آموزان ابتدائی حاشیه شهر کرمانشاه سال ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط پیش رفت تحصیلی با وضعیت تغذیه ای و رشد دانش آموزان ابتدائی حاشیه شهر کرمانشاه سال ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط پیش رفت تحصیلی با وضعیت تغذیه ای و رشد دانش آموزان ابتدائی حاشیه شهر کرمانشاه سال ۱۳۹۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: تغذیه و عادات غذایی ناصحیح می تواند منجر به اختلال در رشد جسمی، افت تحصیلی و کاهش میزانیادگیری دانش آموزان گردد. این مطالعه با هدف تعیین وضعیت عادات تغذیه ای دانش آموزان و ارتباط آن با پیش رفت تحصیلی آن ها در مدارس ابتدایی شهر کرمانشاه انجام گرفت.مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی با روش نمونه گیری تصادفی ۷۰۴ دانش آموز دختر و پسر مدارس ابتدایی شهرک های حاشیه ای انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسش نامه دموگرافیک و بسامد خوراک بود. وضعیت چاقی و لاغری با استفاده از صدک BMI برای سن و جنس تعیین گردید.موفقیت تحصیلیبر اساس نمرات درسی و وضعیت دندان ها بر مبنای(DMF) بررسی شد.یافته ها:میانگین سنی شرکت کنندگان ۹.۶±۱.۰۳ سال،۴۸.۴ % پسر و ۵۱.۶% دختر بودند.شیوع لاغری ۱۶.۷%، اضافه وزن۱۳.۲ و چاقی ۴.۳% و میانگین دندان های پوسیده ۳.۴۲±۲.۵ عدد بود.. ۳۳% دانش آموزان بدون صرف صبحانه و ۱۷.۳% با مصرف نامنظم صبحانه به مدرسه می رفتند. نمرات درسی دانش آموزان با میزان مصرف شیر و گوشت قرمز(P=0.001)، مرغ(P=0.007)، ماست (P=0.01)، برنج (P=0.004)، سالاد،خرما و آجیل (P=0.007) رابطه مثبت و با آش (P=0.03)، آبگوشت و آش عدس (P=0.01) رابطه منفی و معنی دار داشت.نتیجه گیری:نتایج این مطالعه نشان داد که بالا بودن میزان سوء تغذیه و الگوی غذایی نادرست در انتخاب و مصرف مواد غذایی به ویژه کم توجهی به مصرف لبنیات،گوشت ها و عدم مصرف صبحانه عوامل تهدید کننده سلامتی بوده و می توانند بر عمل کرد دانش آموزان به ویژه پیش رفت تحصیلی آن ها اثر منفی داشته باشند.توجه بیش تر به تغذیه صحیح و افزایش آگاهی تغذیه ای دانش آموزان و خانواده ها می تواند در موفقیت تحصیلی آنان موثر باشد.

کلید واژه: عادت های تغذیه ای، وضعیت آموزشی، دانش آموزان ابتدائی، مدارس حاشیه شهر، شاخص توده بدن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.