ارزیابی ریسک ایجاد آلودگی باکتریایی مواد غذایی بیمارستانی توسط ادوات طبخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ریسک ایجاد آلودگی باکتریایی مواد غذایی بیمارستانی توسط ادوات طبخ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ریسک ایجاد آلودگی باکتریایی مواد غذایی بیمارستانی توسط ادوات طبخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ریسک ایجاد آلودگی باکتریایی مواد غذایی بیمارستانی توسط ادوات طبخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ریسک ایجاد آلودگی باکتریایی مواد غذایی بیمارستانی توسط ادوات طبخ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۱۲

زمینه: سطوح، امکانات و تجهیزات مورد مصرف در تهیه غذا در گسترش پاتوژن های منتقله از غذا به عنوان یک نگرانی اصلی در بیمارستان ها مطرح می باشد. هدف از مطالعه حاضر بررسی نقش ادوات طبخ در انتقال پاتوژن های مهم مسئول عفونت های بیمارستانی و بیماری های منتقله از مواد غذایی در مواد غذایی بیمارستانی یکی از بیمارستان های شهر تهران است.مواد و روش ها: طی ۳ مرحله نمونه برداری مستقل، از ابزار و وسایل پرکاربرد مصرفی، هر نمونه از نظر آلودگی باکتریایی مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های مربوط به ادوات طبخ از طریق سواب استریل جمع آوری و بلافاصله پس از انتقال در لوله های استریل، تحت کشت در محیط اختصاصی باکتری های گرم منفی و محیط عمومی قرارداده شدند. آلودگی کلی باکتریایی هر نمونه و نوع باکتری ها، توسط آزمون های تشخیصی باکتری شناسی طبق استانداردهای موجود تعیین گردید.یافته ها: از میان نمونه های مورد بررسی ادوات طبخ، آلوده ترین نمونه ها مربوط به نمونه های تخته کار و مخلوط کن (به ترتیب ۳۸ و ۳۵ درصد) بود. مهم ترین باکتری های جدا شده از این نمونه ها مربوط به گونه های انتروباکتریاسه، استافیلوکوکوس اورئوس، گونه های باسیلوس و کلبسیلا پنومونیه بودند که هم خوانی بالایی با جدایه های باکتریایی مواد غذایی مرتبط با آن ها نشان دادند.نتیجه گیری: نتایج حاصله از این مطالعه با تاکید بر بالا بودن سطوح آلودگی میکروبی در مواد غذایی بیمارستانی و ادوات طبخ مرتبط با آن ها در بیمارستان تحت مطالعه، عدم رعایت طبخ صحیح و نکات بهداشتی وسایل طبخ در امر تهیه و توزیع غذاهای بیمارستانی را در این بیمارستان نشان می دهد.

کلید واژه: آلودگی باکتریایی، موادغذایی بیمارستانی، وسایل طبخ، HACCP

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.