تاثیر پتاسیم و روش کشت بر عملکرد و برخی صفات زراعی برنج (.Oriza sativa L) گرده محلی خوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پتاسیم و روش کشت بر عملکرد و برخی صفات زراعی برنج (.Oriza sativa L) گرده محلی خوی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پتاسیم و روش کشت بر عملکرد و برخی صفات زراعی برنج (.Oriza sativa L) گرده محلی خوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پتاسیم و روش کشت بر عملکرد و برخی صفات زراعی برنج (.Oriza sativa L) گرده محلی خوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پتاسیم و روش کشت بر عملکرد و برخی صفات زراعی برنج (.Oriza sativa L) گرده محلی خوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم زراعی

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی تاثیر پتاسیم و روش کشت بر عملکرد و برخی صفات زراعی برنج گرده محلی خوی آزمایشی در سال ۱۳۹۰ در اراضی روستای مراکان شهرستان خوی واقع در شمال استان آذربایجان غربی اجرا گردید. اثر دو روش کشت (مستقیم و نشائی) و چهار مقدار پتاسیم (۰، ۶۰، ۱۲۰ و ۱۸۰ کیلوگرم در هکتار) با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان دادند که مقادیر پتاسیم بر تعداد پنجه در مترمربع اثر معنی داری در سطح آماری یک درصد داشت. تاثیر فاکتور روش کشت بر عملکرد دانه (شلتوک)، تعداد پنجه در واحد سطح و عملکرد بیولوژیک در سطح احتمال یک درصد و هم چنین فاکتور روش کشت بر صفت ارتفاع بوته در سطح احتمال ۵ درصد معنی دار شد. اثر متقابل روش کشت در سطوح سولفات پتاسیم بر هیچ یک از صفات مورد بررسی معنی دار نشد. ضریب همبستگی بین صفات عملکرد دانه (شلتوک) با تعداد پنجه (r= 0.626**) در واحد سطح و عملکرد بیولوژیک (r= 0.610**) مثبت و در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. در این آزمایش بیشترین مقدار عملکرد دانه (شلتوک) در کشت نشائی به مقدار ۷۳۸۹.۳۸ کیلوگرم در هکتار و کم ترین آن در کشت مستقیم به مقدار ۶۴۷۴.۵۷ کیلوگرم در هکتار بدست آمد که حاکی از برتری کشت نشائی به مقدار ۱۲.۴ درصد نسبت به کشت مستقیم می باشد.

کلید واژه: برنج، صفات زراعی، عملکرد دانه، کشت نشائی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.