ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف جو در مرحله جوانه زنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف جو در مرحله جوانه زنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف جو در مرحله جوانه زنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف جو در مرحله جوانه زنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف جو در مرحله جوانه زنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)

تعداد صفحات :۹

سطح وسیعی از اراضی کشاورزی دنیا در معرض شوری می باشند. یکی از راه های بهره برداری از اراضی وسیع شور، توسعه کشت گونه های گیاهی مقاوم می باشد. این تحقیق به منظور ارزیابی نرخ جوانه زنی، درصد جوانه زنی، رشد دانه رست ژنوتیپ های مختلف جو به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با ۴ تکرار در آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال ۹۰-۸۹ اجرا شد. بذور ۴ ژنوتیپ ((G1= (FRIBERGA/STE//(L.527//BAHTIM-7DL/L.BIRAN/UNA8271//…)، G2= (WI2197/CR272-3-4//DIJON)،G3= (M9878/CARDO//QUINA/3/JAZMIN/4/CEN-B/2*CALI92) و (صحرا=۴G) در سه سطح شوری شامل (شاهد (آب معمولی)، ۸ دسی زیمنس بر متر و ۱۶ دسی زیمنس بر متر) در انکوباتور با دمای ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتی گراد مطابق با استاندارد آزمون انجمن بذر بین المللی کشت شدند. در روز هفتم صفاتی از جمله تعداد ریشه چه، طول ریشه چه، کلئوپتیل، اندام هوایی و وزن خشک ریشه چه، اندام هوایی و دانه اندازه گیری شد. همچنین نتایج نشان داد در شوری زیاد، وزن خشک اندام هوایی کاهش یافت. تجزیه واریانس نشان داد که اثر ژنوتیپ بر تعداد ریشه چه، طول ریشه چه، طول کولئوپتیل، طول اندام هوایی، وزن خشک ریشه چه، وزن خشک دانه و درصد جوانه زنی در سطح ۱ درصد معنی دار بود. در نهایت نتیجه گرفته شد ژنوتیپ ۴ در مرحله دانه رست حساس به شوری می باشد نتایج نشان داد که ژنوتیپ ۴ به عنوان ژنوتیپ حساس در مرحله جوانه زنی است و ژنوتیپ ۱ هم به عنوان ژنوتیپ متحمل به شوری در مرحله جوانه زنی است.

کلید واژه: جو، ریشه، سرعت جوانه زنی، شوری، کلئوپتیل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.