بررسی تاثیر مصرف زنجبیل (Zingiber officinale) بر روی برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم و وزن نهایی در طیور گوشتی نژاد راس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مصرف زنجبیل (Zingiber officinale) بر روی برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم و وزن نهایی در طیور گوشتی نژاد راس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مصرف زنجبیل (Zingiber officinale) بر روی برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم و وزن نهایی در طیور گوشتی نژاد راس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مصرف زنجبیل (Zingiber officinale) بر روی برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم و وزن نهایی در طیور گوشتی نژاد راس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مصرف زنجبیل (Zingiber officinale) بر روی برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم و وزن نهایی در طیور گوشتی نژاد راس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)

تعداد صفحات :۹

زنجبیل (Zingiber officinale) گیاهی از خانواده Zingiberaceae است. مطالعات نشان داده است که عصاره زنجبیل دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد باکتریایی، ضد قارچی، تحریک سیستم ایمنی و ضد میکروبی میباشد. از آنجا که زنجبیل دارای اثرات مختلف گوارشی و واجد ارزش تغذیه ای است، جهت تعیین اثرات دارویی و تغذیه ای این گیاه در این تحقیق، تاثیر تغذیه با پودر زنجبیل بر روی برخی از فاکتورهای سرمی مرتبط با نمودار متابولیکی طیور مورد ارزیابی قرار گرفت. در این تحقیق ۱۰۰۰ عدد جوجه گوشتی نژاد راس بصورت تصادفی به ۴ گروه ۲۵۰ تایی شاهد یا گروه A (تغذیه بدون پودر زنجبیل)، گروه تیمار B (تغذیه با پودر زنجبیل با دوز یک کیلوگرم در هر تن جیره)، گروه تیمار C (تغذیه با پودر زنجبیل با دوز ۲ کیلوگرم در هر تن جیره) و گروه تیمار D (تغذیه با پودر زنجبیل با دوز ۳ کیلوگرم در هر تن جیره) تقسیم شد. جوجه ها در یک دوره پرورشی ۴۲ روزه با جیره های تعیین شده تغذیه و در پایان دوره ضمن تعیین وزن نهایی، از آنها خونگیری بعمل آمده و نسبت به سنجش فاکتورهای سرمی پروتئین، اسید اوریک، گلوکز و ارزیابی فعالیت سرمی آنزیم AST اقدام شد و نتایج بدست آمده با استفاده از آزمون آماری آنالیز واریانس یکطرفه و آزمون تعقیبی توکی مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. در این بررسی افزایش معنی دار وزن نهایی، فعالیت آنزیم AST و گلوکز دیده شد ضمن آنکه در مورد اسید اوریک و پروتیئن اختلاف معنی داری مشاهده نگردید. لذا می توان نتیجه گیری کرد که استفاده از پودر زنجبیل با دوز ۱ کیلو در تن در تغذیه طیور، بر روی کلیه ها اثر سوئی نداشته و موجب افزایش وزن نهایی و افزایش تولید میشود.

کلید واژه: پودر زنجبیل، وزن نهایی، فاکتورهای بیوشیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.