تاثیر هالوپرایمینگ و هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه ذرت رقم هیبرید SC704 تحت تنش شوری و خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر هالوپرایمینگ و هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه ذرت رقم هیبرید SC704 تحت تنش شوری و خشکی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر هالوپرایمینگ و هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه ذرت رقم هیبرید SC704 تحت تنش شوری و خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر هالوپرایمینگ و هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه ذرت رقم هیبرید SC704 تحت تنش شوری و خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر هالوپرایمینگ و هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه ذرت رقم هیبرید SC704 تحت تنش شوری و خشکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۴

این تحقیق به منظور بررسی عوامل موثر بر جوانه زنی، رشد و استقرار گیاهچه ذرت رقم هیبرید SC704 تحت شرایط تنش شوری و خشکی و تعیین بهترین تیمار پرایمینگ در شرایط تنش در تابستان ۱۳۸۹ در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول اجرا شد. این تحقیق در قالب آزمایش فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار در دو بخش آزمایشگاه و گلدان اجرا گردید. فاکتور اول شامل سه سطح پرایمینگ (شاهد، نیترات پتاسیم و آب مقطر)، فاکتور دوم شامل دو سطح محلول های اسمزی (کلریدسدیم و پلی-اتیلن گلیکول) و فاکتور سوم شامل پنج سطح پتانسیل اسمزی (۰، ۰.۳-، ۰.۶-، ۰.۹ – و ۱.۲-مگاپاسکال) بودند. در این تحقیق برخی از شاخص های مرتبط با ویگور بذر از قبیل درصد جوانه زنی، طول، وزن تر و وزن خشک ریشه چه و ساقه چه و متوسط زمان لازم برای جوانه زنی اندازه گیری شدند. نتایج حاکی از تاخیر جوانه زنی در هر دو محلول کلریدسدیم و پلی اتیلن گلیکول بود. درصد جوانه زنی و هم چنین دیگر شاخص های جوانه زنی تحت تاثیر تیمار پرایمینگ و شرایط تنش ایجاد شده قرار گرفتند و دارای اختلاف معنی دار بودند. در شرایط آزمایشگاه بذور در تمام غلظت های محلول کلریدسدیم جوانه زدند، اما در پتانسیل اسمزی ۱.۲-مگاپاسکال ایجاد شده به وسیله پلی اتیلن گلیکول جوانه زنی مشاهده نشد. پرایمینگ بذر موجب بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه ها تحت تنش های شوری وخشکی شد. با توجه به نتایج مشاهده شده، در شرایط آزمایشگاه، تیمار هالوپرایمینگ و در گلخانه تیمار هیدروپرایمینگ، بهترین و موثرترین تیمار بود.

کلید واژه: هالوپرایمینگ، هیدروپرایمینگ، ذرت، جوانه زنی، تنش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.