تحلیل فضایی توریسم روستایی با بهره گیری از مولفه های مبنا و روش فاصله ای بر مبنای شاخص های زیر ساختی(دهستان های موجود در شهرستان اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل فضایی توریسم روستایی با بهره گیری از مولفه های مبنا و روش فاصله ای بر مبنای شاخص های زیر ساختی(دهستان های موجود در شهرستان اصفهان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل فضایی توریسم روستایی با بهره گیری از مولفه های مبنا و روش فاصله ای بر مبنای شاخص های زیر ساختی(دهستان های موجود در شهرستان اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل فضایی توریسم روستایی با بهره گیری از مولفه های مبنا و روش فاصله ای بر مبنای شاخص های زیر ساختی(دهستان های موجود در شهرستان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل فضایی توریسم روستایی با بهره گیری از مولفه های مبنا و روش فاصله ای بر مبنای شاخص های زیر ساختی(دهستان های موجود در شهرستان اصفهان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصل نامه جغرافیایی چشم انداز زاگرس

تعداد صفحات :۲۱

جهان روستایی بطور کلی یک بخش بسیار ارزشمند از میراث ماست و معماری بومی ویژه و منحصر به فرد یک منطقه هویت سرزمین خود را به خوبی حمایت و منعکس می کند. بنابراین با توجه به وضعیت مناطق روستایی و لزوم توسعه آن به صورت پایدار، توریسم روستایی می تواند گزینه ای مناسب برای توسعه روستاها باشد. در این پژوهش جامعه آماری، اطلاعات کسب شده از ۱۹ دهستان شهرستان اصفهان می باشد. که یک ماتریس با ۱۱ ستون شامل نماگرها و ۱۹ سطر شامل دهستان های مورد مطالعه می باشد. که با استفاده از روش مولفه های مبنا و تحلیل خوشه ای سلسله مراتبی، پتانسیل های زیرساختی سطح بندی گردید.بررسی نتایج حاصل از تحلیل مولفه های مبنا نشان داد که شش عامل (فاصله دهستان تا مرکز شهرستان، نسبت پزشک به تعداد روستا، فاصله دهستان تا مرکز بخش، نسبت تاسیسات ورزشی به تعداد روستا، نسبت روستاهای برخوردار از بانک به تعداد روستا و نسبت روستاهای برخوردار از آب آشامیدنی به تعداد روستاها)، حدود ۸۹.۸۶ درصد پراش تجمعی را تبیین کرده است. با وزن دهی و تجمیع این عوامل در محیط GIS، نواحی مستعد و برخوردار از خدمات زیرساخت گردشگری مشخص شد. بر این اساس دهستان جرقویه علیا به عنوان بهترین ناحیه برخوردار از خدمات گردشگری و دهستان های رامشه، سیستان و زفره از لحاظ برخورداری خدمات گردشگری در مرتبه آخر قرار گرفته اند. در تحلیل فاصله ای با روش وارد و فاصله اقلیدسی، چهار ناحیه متشابه از نظر برخورداری خدمات زیرساختی گردشگری مشخص شد.

کلید واژه: گردشگری روستایی، تحلیل عاملی، GIS، دهستان، شهرستان اصفهان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.