بررسی میزان توانایی انجام محاسبات دارویی در کارکنان و تکنسین های فوریت های پزشکی شمال استان خوزستان در سال ۱۳۹۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان توانایی انجام محاسبات دارویی در کارکنان و تکنسین های فوریت های پزشکی شمال استان خوزستان در سال ۱۳۹۲ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان توانایی انجام محاسبات دارویی در کارکنان و تکنسین های فوریت های پزشکی شمال استان خوزستان در سال ۱۳۹۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان توانایی انجام محاسبات دارویی در کارکنان و تکنسین های فوریت های پزشکی شمال استان خوزستان در سال ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان توانایی انجام محاسبات دارویی در کارکنان و تکنسین های فوریت های پزشکی شمال استان خوزستان در سال ۱۳۹۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی صدرا

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: امروزه اشتباهات دارویی به عنوان معیاری برای تعیین کیفیت کار پرسنل ارائه دهنده خدمات بهداشتی درمانی درنظر گرفته می شوند و از آنجا که تکنسین های فوریت های پزشکی از گروه هایی هستند که اولین خط درمان می باشند، باید دارای دانش کافی در زمینه محاسبات دارویی و استفاده از آن باشند. هدف از این پژوهش، بررسی توانایی محاسبات دارویی کارکنان و تکنسین های فوریت های پزشکی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی دزفول بود.مواد و روش: در این مطالعه مقطعی توصیفی، که جامعه پژوهش آن کلیه کارکنان و تکنسین های فوریت های پزشکی بودند، ۵۶ نفر از آن ها به طور تصادفی برای شرکت در مطالعه انتخاب شد. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه ای محقق ساخته حاوی هشت سوال در مورد آگاهی پرسنل فوریت های پزشکی از نحوه محاسبه دوزاژ مناسب داروهای پرکاربرد بود. در تحلیل داده ها از آمار توصیفی (فراوانی، میانگین و انحراف معیار) و استنباطی (همبستگی) با استفاده از نرم افزار SPSSنسخه ۱۸ استفاده شد.یافته ها: یافته ها نشان داد ۶۷.۹ درصد از نمونه های تحت پژوهش قادر به پاسخگویی به هیچ کدام از سوالات نبودند. ۲۸.۵ دارای سطح آگاهی ضعیف و تنها ۳.۶ درصد دارای آگاهی خوب بودند. میانگین سنی شرکت کنندگان در پژوهش ۳۱.۳۹±۳.۱۵ و سابقه کار در بخش فوریت های پزشکی ۵.۳۵±۱.۵۴ درصد از شرکت کنندگان در پژوهش دارای مدرک دیپلم بودند. ضمن اینکه تمامی افراد دوره امدادگر اورژانس(Basic) را گذرانده بودند.بحث و نتیجه گیری: با توجه به کمبود آگاهی شدید پرسنل فوریت های پزشکی در مورد نحوه محاسبات دارویی؛ انجام دوره های بازآموزی و کارگاه های آموزشی برای این افراد پیشنهاد می شود.

کلید واژه: توانایی محاسبات، دارو، تکنسین فوریت، آگاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.