اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه کشی در زمان ذخیره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)

تعداد صفحات :۹

در یک طرح کاملا تصادفی، اثر ویتامین E اضافی در جیره مرغ مادر گوشتی آرین بر کیفیت داخلی تخم مرغ (هاو) قابل جوجه کشی در زمان ذخیره مورد ارزیابی قرار گرفت. تعداد ۲۸۰ قطعه مرغ مادر و ۲۸ قطعه خروس به صورت تصادفی در ۲۸ واحد آزمایشی توزیع شدند. هفت سطح ویتامین E (0، ۲۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰، ۱۰۰ و ۱۲۰ واحد بین المللی در کیلوگرم جیره) به عنوان هفت تیمار آزمایشی از هفته ۲۷ تا ۳۵ در نظر گرفته شد. معیارهای کیفیت تخم مرغ در هفته های ۳۱ و ۳۵ و تا ۱۴ روز پس از ذخیره در آن هفته ها، اندازه گیری شدند. جیره های آزمایشی تاثیر معنی داری (P£۰.۰۵) بر شاخص های کیفیت تخم مرغ تازه و ذخیره شده در هفته ۳۱ نداشتند. فقط در هفته ۳۵، مرغ هایی که سطوح بالاتر از ۴۰ واحد بین المللی ویتامین E در کیلوگرم جیره را دریافت کردند، تخم مرغ های تازه شان، واحد «هاو» بیشتری (P£۰.۰۵) نسبت به گروه شاهد داشتند (به ترتیب ۹۲.۲۱، ۹۳.۸۹، ۹۳.۲۵، ۹۴.۶۱ و ۹۳.۰۹ در مقابل ۸۷.۰۶). یک هفته پس از ذخیره (هفته ۳۵)، مرغ هایی که سطوح ۶۰ و ۱۲۰ واحد بین المللی ویتامین E در کیلوگرم جیره را دریافت کردند، تخم مرغ هایشان، واحد هاو بیشتری (P£۰.۰۵) نسبت به گروه شاهد داشتند (به ترتیب ۸۴.۸۱، ۸۵.۲۳ در مقابل ۷۵.۳۹). دو هفته پس از ذخیره (هفته ۳۵)، فقط مرغ هایی که سطح ۶۰ واحد بین المللی ویتامین E در کیلوگرم جیره را دریافت کردند، تخم مرغ هایشان، واحد «هاو» بیشتری (P£۰.۰۵) نسبت به گروه شاهد داشت (به ترتیب ۷۴.۵۲ در مقابل ۶۷.۵۰). بر اساس نتایج این مطالعه به نظر می رسد که سطوح بالای ویتامین E در جیره مرغ های مادر گوشتی مسن تر می تواند موجب بهبود کیفیت درونی تخم مرغ های قابل جوجه کشی در زمان ذخیره شود.

کلید واژه: ویتامین E، جیره مرغ مادر گوشتی، کیفیت تخم مرغ، کیفیت داخلی تخم مرغ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.