بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سه ناحیه سری، میانی و دمی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سه ناحیه سری، میانی و دمی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سه ناحیه سری، میانی و دمی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سه ناحیه سری، میانی و دمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سه ناحیه سری، میانی و دمی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی جانوری
تعداد صفحات :۱۲
هدف از این مطالعه بررسی پراکنش چربی، پروتئین و رطوبت در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی بود. اختلاف در میزان چربی، پروتئین و رطوبت در همه بخش های فیله مشاهده شد، بطوری که به ترتیب کمترین مقدار لیپید (۹.۸۶±۰.۷۲) و بیشترین مقدار رطوبت (۷۷.۴۴±۱.۴۵) در ناحیه دمی و همچنین در مقابل بیشترین مقدار لیپید (۱۱.۲۸±۰.۷۹) و کمترین مقدار رطوبت (۷۵.۳۵±۱.۹۰) در ناحیه میانی بدست آمد (p<0.05). همچنین بیشترین میزان پروتئین (۴۲.۹۲±۱.۵۲) در ناحیه دمی و کمترین میزان پروتئین (۴۱.۲۳±۱.۸۹) در ناحیه میانی گزارش شد (p>0.05). میزان لیپید در نواحی سری، میانی و دمی با میزان رطوبت در این نواحی همبستگی معنی داری داشت (p<0.05)، لذا به نظر می رسد با تعیین میزان رطوبت هر ناحیه بتوان میزان لیپید را محاسبه کرد.
کلید واژه: ترکیبات مغذی، قزل آلای رنگین کمان، فیله، پروتئین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.