بررسی شیوع سرمی نئوسپورا کنینوم در گوسفندان شهرستان میانه به روش الایزای رقابتی و ایمونوفلورسانس غیرمستقیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع سرمی نئوسپورا کنینوم در گوسفندان شهرستان میانه به روش الایزای رقابتی و ایمونوفلورسانس غیرمستقیم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع سرمی نئوسپورا کنینوم در گوسفندان شهرستان میانه به روش الایزای رقابتی و ایمونوفلورسانس غیرمستقیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع سرمی نئوسپورا کنینوم در گوسفندان شهرستان میانه به روش الایزای رقابتی و ایمونوفلورسانس غیرمستقیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع سرمی نئوسپورا کنینوم در گوسفندان شهرستان میانه به روش الایزای رقابتی و ایمونوفلورسانس غیرمستقیم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)

تعداد صفحات :۱۰

نئوسپورا کنینوم (Neospora caninum) نوعی انگل تک یاخته دامی می باشد که در گوسفند منجر به کاهش تولیدمثل می شود. هدف از این مطالعه بررسی شیوع سرمی نئوسپورا کنینوم درگوسفندان شهرستان میانه در استان آذربایجان شرقی با استفاده از دو روش الایزای رقابتی(competitive Enzyme Linked Immunesorbent Assay (cELISA)) و ایمونوفلورسانس غیر مسقیم (Indirect immunoflorescent assay (IFA))در سال ۱۳۹۱ می باشد. بدین منظور تعداد ۳۱۷ سرم گوسفند از ۹ روستای مختلف شهرستان اخذ و توسط هر دو روش ذکر شده آزمایش شد. از ۳۱۷ سرم آزمایش شده بوسیله الایزا، شیوع سرمی این انگل ۴.۱ درصد (۱۳ مورد) اندازه گیری شد که بیشتر سرم ها در محدوده مهاری ۳۰ تا ۴۰ درصد قرار داشتند. فقط ۸ (۲.۵۲ درصد) نمونه از سرم هایی که در روش الایزا مثبت بود در IFA نیز مثبت شناسایی گردید. در این آزمایش بیشترین تعداد سرم مثبت (۳ سرم) دارای تیتر ۱:۶۴ بود. با در نظر گرفتن آزمایش IFA بعنوان تست مرجع، میزان حساسیت و ویژگی آزمایش ELISA بترتیب ۶۱.۵ درصد و ۱۰۰ درصد و میزان ارزش اخباری مثبت و منفی بترتیب برابر با ۱۰۰ درصد و ۹۸.۳ درصد می باشد. درصد همخوانی بین دو روش آزمایش ۹۸.۴ درصد و ضریب کاپا در حد خوب و به مقدار ۰.۷۵۴ محاسبه شد (p<0.001). نتایج تحقیق حاکی از مواجهه محیطی اندک گوسفندان منطقه با انگل نئوسپورا کنینوم است.

کلید واژه: گوسفند، نئوسپورا کنینوم، نئوسپوروزیس، الایزا، ایمنوفلورسانس غیرمستقیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.