مقاله تاثیر پلی مرفیسم I405V ژن CETP بر پاسخ لیپیدی به تغییر ترکیب اسیدهای چرب رژیم غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر پلی مرفیسم I405V ژن CETP بر پاسخ لیپیدی به تغییر ترکیب اسیدهای چرب رژیم غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر پلی مرفیسم I405V ژن CETP بر پاسخ لیپیدی به تغییر ترکیب اسیدهای چرب رژیم غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پلی مرفیسم I405V ژن CETP بر پاسخ لیپیدی به تغییر ترکیب اسیدهای چرب رژیم غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر پلی مرفیسم I405V ژن CETP بر پاسخ لیپیدی به تغییر ترکیب اسیدهای چرب رژیم غذایی :
مقاله تاثیر پلی مرفیسم I405V ژن CETP بر پاسخ لیپیدی به تغییر ترکیب اسیدهای چرب رژیم غذایی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از صفحه ۵۴ تا ۶۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر پلی مرفیسم I405V ژن CETP بر پاسخ لیپیدی به تغییر ترکیب اسیدهای چرب رژیم غذایی
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیپوپروتئین با چگالی بالا
مقاله آپولیپوپروتئین CETP ،A-I
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماری آترواسکلروز ناشی از یک تقابل پیچیده بین ژنتیک و عوامل محیطی می باشد. برداشت کلسترول از بافت های محیطی و انتقال آن به کبد که فرآیند انتقال معکوس کلسترول (RCT) نامیده می شود، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از آترواسکلروز دارد. ذرات HDL و پروتئین انتقال دهنده کلسترول (CETP) از اجز ای مهمRCT محسوب می شوند. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر پلی مرفیسم I405V ژن CETP بر پاسخ به تغییر نسبت اسیدهای چرب چند غیر اشباع به اسیدهای چرب اشباع ( Pبه S) بود.
روش بررسی: جمعیت مورد مطالعه شامل ۸۵ فرد سالم با ژنوتیپ های مختلفI405V ( ۳۵نفر II، ۳۶ نفر IV،۱۴ نفرVV ) بود، که طی دو دوره ۲۸ روزه مورد مطالعه قرار گرفتند. نسبتP بهS رژیم غذایی دوره اول ۱ به ۲ (غنی از اسیدهای چرب چند غیراشباع یاPUFA ) و دوره دوم ۰۳ (غنی از اسیدهای چرب اشباع یا(SFA بود. در ابتدا و انتهای هر دوره پروفایل لیپیدی افراد تعیین شد.
یافته ها: در آغاز مطالعه مقدار لیپیدها و لیپو پروتئین های گروه های ژنوتیپی تفاوت معنی داری نداشت. پس از رژیم غذایی غنی از SFA کاهش غلظت آپولیپوپروتئین A-I و HDL-C افرادی که دارای الل V بودند، بیشتر از افراد با ژنوتیپII بود.
نتیجه گیری: پلی مرفیسم I405V ژن CETP تغییرات نامطلوب ApoA-I و HDL-C ناشی از کاهش نسبتP بهS رژیم غذایی را تشدید می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.