بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpina Mortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpina Mortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpina Mortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpina Mortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpina Mortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: آراشیدونیک اسید از اسیدهای چرب ضروری چند غیر اشباع می باشد که نقش مهمی در سلامت انسان ایفا می کند. گونه هایی از قارچ جنس Mortierella قادر به تولید گستره ی وسیعی از اسیدهای چرب چند غیراشباع به ویژه آراشیدونیک اسید بوده و تحقیقات نشان داده اند عوامل متعددی بر تولید آنها موثر می باشند. امروزه تولید میکروبی آراشیدونیک اسید توسط قارچM. alpina با بکارگیری تخمیر حالت جامد مورد توجه قرار گرفته است.مواد و روش ها: تولید آراشیدونیک اسید توسط کشت جدایه Mortierella alpina CBS 528.72 بر تفاله خرما در تخمیر حالت جامد با استفاده از طرح پلاکت برمن انجام گرفت. به منظور تامین منبع نیتروژن، کنجاله سویا اضافه شد. تاثیر یازده متغیر شامل اندازه ذرات، میزان رطوبت، pH اولیه، نسبت کربن به نیتروژن سوبسترا، مکمل های روغن بزرک و سویا، سن تلقیح، دما و مدت زمان گرمخانه-گذاری، مدت زمان پیش تیمار حرارتی و مکمل نیتروژن بر میزان تولید آراشیدونیک اسید در دو سطح بررسی گردید.یافته ها: در محدوده مورد بررسی متغیرها در این تحقیق، رطوبت اولیه % ۷۵-۷۰ سوبسترا، افزودن (w.w-1)%10 روغن بزرک، اندازه ۱.۲-۱.۷ میلی متر ذرات سوبسترا، افزودن %۴(w.w-1) مکمل نیتروژن و سن تلقیح ۹۶ ساعت در افزایش تولید آراشیدونیک اسید تاثیر معنی دار داشتند. بیشترین مقدار آراشیدونیک اسید تولید شده در این تحقیق، ۴.۶۶ میلی گرم در گرم سوبسترای تخمیر شده خشک بود.نتیجه گیری: با اصلاح تفاله خرما توسط عوامل ذکر شده، می توان به تولید روغن تک یاخته حاوی بیشترین مقدار آراشیدونیک اسید توسط قارچ M.alpain دست یافت.

کلید واژه: آراشیدونیک اسید، تخمیر حالت جامد، تفاله خرما، Mortierella alpina

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.