بررسی تاثیر ابعاد ساختاری و شناختی سرمایه اجتماعی براحساس شهروندی (مطالعه موردی: ساکنان ۱۸ سال به بالای شهر مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر ابعاد ساختاری و شناختی سرمایه اجتماعی براحساس شهروندی (مطالعه موردی: ساکنان ۱۸ سال به بالای شهر مشهد) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر ابعاد ساختاری و شناختی سرمایه اجتماعی براحساس شهروندی (مطالعه موردی: ساکنان ۱۸ سال به بالای شهر مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر ابعاد ساختاری و شناختی سرمایه اجتماعی براحساس شهروندی (مطالعه موردی: ساکنان ۱۸ سال به بالای شهر مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر ابعاد ساختاری و شناختی سرمایه اجتماعی براحساس شهروندی (مطالعه موردی: ساکنان ۱۸ سال به بالای شهر مشهد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات جامعه شناختی شهری (مطالعات شهری)

تعداد صفحات :۲۷

در جهان امروز شهروندی یکی از اساسی ترین مفاهیم در حوزه مسائل شهری تعریف می شود؛ به گونه ای که بررسی عوامل موثر بر تحقق و یا موانع عدم تحقق این مفهوم در سطوح محلی و شهری مورد توجه بسیاری از محققان و پژوهشگران امر است. جوامع شهری، برای بقای خود نیازمند حضور شهروندانی هستند که از احساس شهروندی بالایی که به عنوان اصلی ترین مولفه در عمل به شهروندی تلقی می شود برخوردار باشند. با توجه به اینکه سرمایه اجتماعی به عنوان کلید استقرار جامعه مدنی مطرح است؛ هدف این تحقیق بررسی تاثیر ابعاد ساختاری (شبکه های مشارکت اجتماعی) و شناختی (اعتماد، اطلاعات و همیاری) سرمایه اجتماعی بر احساس شهروندی افراد است. روش تحقیق این پژوهش پیمایشی می باشد و جامعه آماری آن ساکنان مناطق ۱۳ گانه شهر مشهد هستند که ۴۱۵ نفر آن ها از طریق نمونه گیری چند مرحله ای به عنوان نمونه انتخاب شده اند. با استفاده از پرسش نامه، داده های مورد نیاز، جمع آوری و با استفاده از نرم افزار Spss و Amos پردازش شدند. نتایج این مطالعه نشان می دهد که بین احساس شهروندی و هر یک از ابعاد سرمایه اجتماعی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد؛ به طوریکه میزان اثرگذاری بعد شناختی سرمایه اجتماعی بر احساس شهروندی ۰.۴۳۴ و میزان اثرگذاری بعد ساختاری آن بر احساس شهروندی ۰.۲۸۹ است.هم چنین نتایج تحقیق بیانگر این مطلب است که در جامعه آماری این مطالعه، فلش علیت با حرکت از بعد ساختاری به بعد شناختی سرمایه اجتماعی در افزایش احساس شهروندی افراد نقش موثرتری ایفا می کند.

کلید واژه: احساس شهروندی، وظایف شهروندی، حقوق شهروندی، سرمایه اجتماعی ساختاری، سرمایه اجتماعی شناختی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.