عنوان فارسی: مصداق یابی صدیق و بررسی روایات اهل سنت در این رابطه (عنوان عربی: الصدیق فی روایات أهل السنه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: مصداق یابی صدیق و بررسی روایات اهل سنت در این رابطه (عنوان عربی: الصدیق فی روایات أهل السنه) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: مصداق یابی صدیق و بررسی روایات اهل سنت در این رابطه (عنوان عربی: الصدیق فی روایات أهل السنه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: مصداق یابی صدیق و بررسی روایات اهل سنت در این رابطه (عنوان عربی: الصدیق فی روایات أهل السنه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: مصداق یابی صدیق و بررسی روایات اهل سنت در این رابطه (عنوان عربی: الصدیق فی روایات أهل السنه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کلام اسلامی

تعداد صفحات :۲۴

چکیده فارسی:عنوان «صدیق» و بحث پیرامون مصداق آن، از جمله مباحث پرچالشی است که از قرون اولیه میان دانشمندان فریقین وجود داشته و در کتب تفسیری و کلامی نیز راه یافته است. به نظر می رسد علت اختلاف در تعیین مصداق «صدیق» روایات گوناگونی است که در منابع فریقین وجود دارد. اهل سنت، ابوبکر را مصداق آن دانسته و با همین باور، نتایج بسیاری در راستای اثبات فضایل برای او گرفته اند. اهمیت این موضوع به اندازه ای است که برخی از متکلمان و مفسران اهل سنت، همچون فخررازی و قرطبی، از این طریق صحت خلافت ابوبکر را مطرح کرده و در همین رابطه به آیاتی از قرآن نیز استناد می کنند .مقاله حاضر ادله روایی فریقین را مورد بررسی قرار داده است. حاصل اینکه روایات مورد ادعای اهل سنت – حتی بر مبنای منابع رجالی خودشان – ضعیف و غیر قابل استناد است.

چکیده عربی:من الابحاث التی دار الجدل و النقاش فیها کثیرا فی اوساط الباحثین الاسلامیین بحث تعیین المراد من «الصدیق» و تحدید مصداقه، و قد شق البحث طریقه الی الکتب التفسیریه و الکلامیه و السبب فی ذلک یعود الی تضارب روایات الفریقین و اختلافها حیث ذهبت المدرسه السنیه الی القول بان المراد منه أبو بکر الامر الذی انجر الی ترتیب مجموعه من النتائج و اثبات الکثیر من الفضائل للرجل، کذلک اتخذت تلک النظریه من قبل بعض الباحثین و الاعلام کالفخر الرازی و القرطبی منطلقا لتصحیح خلافه الرجل داعمین ذلک ببعض آیات الذکر الحکیم. و المقاله الحاضره محاوله لدراسه أدله الفریقین و محاکمه روایات الفریق الآخر استنادا الی قواعدهم و اصولهم الرجالیه فکانت النتیجه ضعف تلک الروایات.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: صدیق، شیعه، اهل سنت، ابوبکر (کلیدواژه عربی: الصدیق، الشیعه، أهل السنه، أبوبکر)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.