مقاله تاثیر تزریق گالانین بر میانگین غلظت گونادوتروپین ها در بزهای ماده تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تزریق گالانین بر میانگین غلظت گونادوتروپین ها در بزهای ماده تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تزریق گالانین بر میانگین غلظت گونادوتروپین ها در بزهای ماده تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تزریق گالانین بر میانگین غلظت گونادوتروپین ها در بزهای ماده تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تزریق گالانین بر میانگین غلظت گونادوتروپین ها در بزهای ماده تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی :

مقاله تاثیر تزریق گالانین بر میانگین غلظت گونادوتروپین ها در بزهای ماده تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در فیزیولوژی و فارماکولوژی از صفحه ۱۹۱ تا ۱۹۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر تزریق گالانین بر میانگین غلظت گونادوتروپین ها در بزهای ماده تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گالانین
مقاله هورمون محرک فولیکولی (FSH)
مقاله هورمون لوتئینی (LH)
مقاله بزسانن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: وجود ارتباط بین وضعیت انرژی و عملکرد تولید مثل ثابت شده است اما تاکنون مکانیسم های اصلی آن مشخص نشده اند. گالانین پپتید ارکسیژنیک می باشد که در تنظیم ترشح گونادوتروپین ها در موش صحرایی نقش دارد. از آنجا که تاکنون میان کنش سطوح مختلف انرژی و تیمار با گالانین، بر ترشح گونادوتروپین ها در نشخوارکنندگان بررسی نشده، هدف از این مطالعه تعیین اثر گالانین در رژیم های با سطوح متفاوت انرژی بر میانگین غلظت هورمون لوتئینی و هورمون محرک فولیکولی در بزهای ماده نژاد سانن بود.
روش ها: بدین منظور، ۹ راس بزسانن ماده بطور تصادفی انتخاب و به سه گروه تقسیم شدند. حیوانات در گروه ۱ با %۵۰ انرژی و در گروه ۲ با %۱۰۰ انرژی و در گروه ۳ با %۱۵۰ انرژی به مدت یکماه تغذیه شدند. بعد از یکماه، حیوانات در هر گروه ۱ میکروگرم گالانین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن از طریق رگ وداج دریافت کردند. نمونه های خونی از تمام حیوانات ۳۵ ساعت قبل و ۳۵ ساعت بعد از تزریق هر ۳۰ دقیقه از رگ وداج جمع آوری گردید. پلاسمای خونی، جهت تعیین غلظت هورمون های لوتئینی و محرک فولیکولی با روش رادیوایمیونواسی (RIA) مورد آزمایش قرار گرفت.
یافته ها: تزریق گالانین تنها در رژیم
%۱۵۰ انرژی باعث کاهش معنادار میانگین غلظت هورمون های لوتئینی و محرک فولیکولی شد. در حالیکه در رژیم %۵۰ و %۱۰۰ انرژی، تزریق گالانین اثری بر میانگین غلظت هورمون لوتئینی و هورمون محرک فولیکولی نداشت.
نتیجه گیری: نتایج این آزمایش نشان می دهد که گالانین تنها در بالانس انرژی مثبت اثر کاهشی بر میانگین گونادوتروپین ها در بزهای سانن ماده دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.