مقاله مقایسه میزان بروز علایم فلبیت در سه روش پانسمان کاتتراسیون محیطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه میزان بروز علایم فلبیت در سه روش پانسمان کاتتراسیون محیطی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه میزان بروز علایم فلبیت در سه روش پانسمان کاتتراسیون محیطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان بروز علایم فلبیت در سه روش پانسمان کاتتراسیون محیطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه میزان بروز علایم فلبیت در سه روش پانسمان کاتتراسیون محیطی :

مقاله مقایسه میزان بروز علایم فلبیت در سه روش پانسمان کاتتراسیون محیطی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم) از صفحه ۶۷ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه میزان بروز علایم فلبیت در سه روش پانسمان کاتتراسیون محیطی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پانسمان
مقاله کاتتراسیون محیطی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: روش لوله گذاری در داخل وریدی از سال ۱۹۴۵ صورت گرفت که مهمترین عارضه آن وجود فلبیت است پیشگیری از فلبیت از مهمترین اهداف پزشکی است این مطالعه با هدف مقایسه میزان بروز علایم فلبیت در سه روش پانسمان آنژیوکت در بیماران مرکز آموزشی و درمانی دزیانی گرگان انجام گرفت.
مواد و روش ها: این تحقیق یک کارآزمایی بالینی با تعداد ۲۰۵ مددجوی بستری در بخش زنان مرکز آموزشی و درمانی دزیانی گرگان که ۹۵ مددجو در گروه A تنسوبلاست و ۵۹ مددجو در گروه B لکوپلاست و ۵۱ نفر در گروه C پد استریل بصورت تصادفی قرار گرفتند، جمع آوری اطلاعات با چک لیست بوده که ابتدا اطلاعات دموگرافیک بیمار ثبت شد و کاتتر وریدی به طریقه استاندارد توسط یک نفر جایگذاری و با یکی از روشهای فوق فیکس شد سپس در ۲۴ ،۳۶ و ۴۸ ساعت بعد از فیکس کردن محل آنژیوکت با استفاده از مشاهده علایم فلبیت بررسی و ثبت شد اطلاعات وارد نرم افزار SPSS شده و با آزمونهای اماری ناپارامتری کای دو و خطر نسبی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایج: میانگین و انحراف معیار سنی کلیه بیماران ۶/۵ ± ۱/۲۶ سال بود. میزان بروز فلبیت در هر سه گروه به ترتیب در ۲۴ ساعت اول (۲/۱۳%) و ۳۶ ساعت (۸/۲۸%) و در ۴۸ ساعت (۲/۴۹%) بود. بطوریکه هر چه از زمان فیکس کردن کاتتر می گذشت علایم فلبیت بیشتر بود همچمین بین سه گروه از نظر وجود علایم با استفاده از آزمون کای دو در ساعات ۲۴، ۳۶ و ۴۸ اختلاف معنی داری نداشت ولی تنها در ۳۶ ساعت بین چسب معمولی و پد استریل تفاوت معنی دار آماری در وجود علایم فلبیت مشاهده
شد. (۷۹۴/۳-۰۵۳/۱)%۹۵ CI ; 998 /1 = R.R.
نتیجه گیری: این پژوهش نشان داد استفاده از هر یک از سه روش فیکس کردن آنژیوکت تفاوتی معنی داری اماری از نظر وجود ایجاد فبلیت وجود ندارد و با توجه به هزینه، چسب معمولی و یا چسب زخم توصیه میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.