مقاله اثر ضد دردی عصاره هیدروالکلی آزارچوب (Solenanthus circinnatus) در موش صحرایی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضد دردی عصاره هیدروالکلی آزارچوب (Solenanthus circinnatus) در موش صحرایی نر دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضد دردی عصاره هیدروالکلی آزارچوب (Solenanthus circinnatus) در موش صحرایی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضد دردی عصاره هیدروالکلی آزارچوب (Solenanthus circinnatus) در موش صحرایی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضد دردی عصاره هیدروالکلی آزارچوب (Solenanthus circinnatus) در موش صحرایی نر :

مقاله اثر ضد دردی عصاره هیدروالکلی آزارچوب (Solenanthus circinnatus) در موش صحرایی نر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در دی ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۶۶۰ تا ۶۶۸ منتشر شده است.
نام: اثر ضد دردی عصاره هیدروالکلی آزارچوب (Solenanthus circinnatus) در موش صحرایی نر
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله درد
مقاله عصاره هیدروالکلی آزارچوب
مقاله سالسیلات سدیم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: در طب سنتی ایران، ریشه گیاه آزارچوب به عنوان تسکین دهنده درد در کوفتگی ها و شکستگی ها مورد استفاده قرار می گیرد. بدین منظور در طی این تحقیق اثرات ضد دردی عصاره ریشه آزارچوب بررسی و با اثرات ضد دردی سالسیلات سدیم مقایسه شد.
روش ها: عصاره هیدروالکلی آزارچوب به روش پرکولاسیون تهیه شد. عصاره هیدروالکلی ریشه آزارچوب با دوز ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ میلی گرم و سالسیلات سدیم با دوز ۳۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم به صورت داخل صفاقی تزریق شد. برای ارزیابی درد مزمن از آزمون فرمالین و برای ارزیابی درد حاد از آزمون Tail flickاستفاده گردید.
یافته ها: تمام دوزهای مصرفی عصاره و سالیسیلات سدیم به طور معنی داری باعث بی دردی در آزمون Tail flick شد ولی در آزمون فرمالین اثر ضد دردی معنی دار فقط در دوز ۳۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم مشاهده شد (P<0.05). مقایسه اثر ضد دردی سالیسیلات سدیم با عصاره بیانگر عدم اختلاف معنی دار بین این دو ماده بود که در آزمون فرمالین در عصاره با دوز ۳۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم و در آزمون Talk flick در دوز ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم عصاره مشاهده شد.
نتیجه گیری: عصاره هیدروالکلی آزار چوب دارای اثر مهاری بر روی درد حاد و مزمن است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.