بررسی تاثیر نحوه پارت چینی بر کیفیت بذر ارقام تجاری سویای استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر نحوه پارت چینی بر کیفیت بذر ارقام تجاری سویای استان مازندران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر نحوه پارت چینی بر کیفیت بذر ارقام تجاری سویای استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر نحوه پارت چینی بر کیفیت بذر ارقام تجاری سویای استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر نحوه پارت چینی بر کیفیت بذر ارقام تجاری سویای استان مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)

تعداد صفحات :۱۷

با توجه به اینکه دانه سویا نسبت به شکستگی و لپه ای شدن بسیار حساس است بنابراین کیفیت نهایی بذر سویا به نحوه فرآوری و شرایط انبارداری آن وابسته بوده و کاهش صدمات مکانیکی در طی این دوره یک گام مهم در حفظ کیفیت بالای بذر خواهد بود. این پژوهش در قالب آزمایش فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی در طی دو سال در شهرستان ساری و با هدف تعیین تعداد کیسه ای که در هر پارت بذری می تواند بر روی هم چیده شود بدون این که کیفیت بذر تولیدی را کاهش دهد اجرا شد. عامل نخست مورد بررسی (تعداد کیسه هایی که در یک پارت ۲۵ تنی بر روی هم چیده می شوند) در ۳ سطح (۸، ۱۰ و ۱۲ کیسه) و عامل دوم (ارقامی که دارای بیشترین سطح کشت در استان مازندران بودند) در ۳ سطح (رقم ساری و لاین های ۰۳۲ و ۰۳۳) مورد مطالعه قرار گرفتند. ۹ تیمار فوق در ۳ تکرار به مدت ۴ ماه در شرایط انباری یکسان قرار داده شدند و سپس بذرهای نمونه برداری شده از این پارت ها بررسی شدند. نتایج نشان داد نوسانات بالاتر دمایی و رطوبتی در سال نخست به همراه رطوبت نسبی بیشتر در این سال سبب افت معنی دار کیفیت بذر نسبت به سال دوم پژوهش شد. لاین ۰۳۳ نسبت به لاین ۰۳۲ و رقم ساری از درصد جوانه زنی بالاتر و ویژگی های مزرعه ای بهتر برخوردار بوده و توانسته است شرایط نگهداری را به نحو مناسب تری تحمل کند. افزایش تعداد ردیف در هر پارت بذری ویژگی های کیفی بذر سویا را به طور معنی داری کاهش داد به طوری که میانگین درصد جوانه زنی و میانگین طول گیاهچه در پارت های ۸ ردیفه (به ترتیب ۸۱.۵ درصد و ۱۲.۸۶ سانتی متر) بالاتر از پارت های ۱۰ ردیفه (به ترتیب ۷۹.۳ درصد و ۱۱.۸۳ سانتی متر) و ۱۲ ردیفه (به ترتیب ۷۹ درصد و ۱۱.۵۲ سانتی متر) بوده و میزان هدایت الکتریکی محلول حاصل از خیساندن بذرهای به دست آمده از این پارت ها کمتر از پارت های ۱۰ و ۱۲ ردیفه بود. بنابراین توصیه می شود که بذور سویا در پارت های ۸ ردیفه نگهداری و انبار شوند.

کلید واژه: آسیب مکانیکی، انبارداری، بذر سویا، تعداد ردیف

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.