عنوان فارسی: دین و اقبال فطری به آن در نگاه صدرالمتالهین شیرازی (عنوان عربی: الدین و الأقبال الفطری له من وجهه نظر صدرالمتألهین الشیرازی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: دین و اقبال فطری به آن در نگاه صدرالمتالهین شیرازی (عنوان عربی: الدین و الأقبال الفطری له من وجهه نظر صدرالمتألهین الشیرازی) دارای ۴۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: دین و اقبال فطری به آن در نگاه صدرالمتالهین شیرازی (عنوان عربی: الدین و الأقبال الفطری له من وجهه نظر صدرالمتألهین الشیرازی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: دین و اقبال فطری به آن در نگاه صدرالمتالهین شیرازی (عنوان عربی: الدین و الأقبال الفطری له من وجهه نظر صدرالمتألهین الشیرازی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: دین و اقبال فطری به آن در نگاه صدرالمتالهین شیرازی (عنوان عربی: الدین و الأقبال الفطری له من وجهه نظر صدرالمتألهین الشیرازی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : معارف عقلی

تعداد صفحات :۴۱

چکیده فارسی:صدرالدین شیرازی بارها در مقام تعریف دین برآمده است. البته هر بار با رویکردی به دین نگریسته است که تنها با نگاهی جامع به آنها می توان مقصود وی از دین را باز شناخت. او در زمینه اقبال انسان ها به دین ، بر انطباق دین با فطرت کمال طلب و خواهان سعادت مطلق انسان توجه می کند و افزون بر تصریح به فطری بودن آموزه های مختلف دینی، به ارائه تنبیه در این راستا نیز روی آورده است. در نوشتار پیش رو بعد از تبیین و تحلیل هویت دین در نگاه این فیلسوف مسلمان، به تبیین نگاه وی در باب گرایش فطری انسان ها به دین پرداخته خواهد شد.

چکیده عربی:أبرز صدرالدین الشیرازی فی مقام تعریف الدین عده تعاریف. نعم فی کل مره کان نظره إلی منهج خاص بحیث أن مقصوده من الدین یمکن معرفته بنظره جامعه إلی کل هذه التعاریف. کان توجه صدرالدین فی مجال إقبال الناس علی الدین إلی انطباق الدین علی فطره طلب الکمال وإراده السعاده المطلقه للإنسان وعلاوه علی التصریح بفطریه التعالیم الدینیه، أورد تنبیها فی هذا الصدد. فی المقاله الحاضره وبعد تبیین و تحلیل هویه الدین من وجهه نظر هذا الفیلسوف الإسلامی، تبحث المقاله فی نظر صدرالدین حول المیل الفطری للإنسان تجاه الدین.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: دین، ایمان، اسلام، فطرت، صدرالمتالهین شیرازی (کلیدواژه عربی: الدین، الإیمان، الإسلام، الفطره، صدرالمتألهین الشیرازی)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.