ارزیابی مدل های تجربی رقابت در پیش بینی کاهش عملکرد ارقام گندم (.Triticum aestivum L) در تداخل با علف هرز چاودار وحشی (Secale cereale)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مدل های تجربی رقابت در پیش بینی کاهش عملکرد ارقام گندم (.Triticum aestivum L) در تداخل با علف هرز چاودار وحشی (Secale cereale) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مدل های تجربی رقابت در پیش بینی کاهش عملکرد ارقام گندم (.Triticum aestivum L) در تداخل با علف هرز چاودار وحشی (Secale cereale)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مدل های تجربی رقابت در پیش بینی کاهش عملکرد ارقام گندم (.Triticum aestivum L) در تداخل با علف هرز چاودار وحشی (Secale cereale)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مدل های تجربی رقابت در پیش بینی کاهش عملکرد ارقام گندم (.Triticum aestivum L) در تداخل با علف هرز چاودار وحشی (Secale cereale) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات غلات

تعداد صفحات :۱۸

به منظور ارزیابی مدل های تجربی رقابت در پیش بینی کاهش عملکرد گندم، آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۹۰-۱۳۸۹ در مزرعه نمونه شهرستان درگز انجام شد. فاکتورهای آزمایشی شامل چهار رقم گندم (سایسون، الوند، چمران و سپاهان) و تراکم های علف هرز چاودار وحشی در پنج سطح ۰، ۲۰، ۴۰، ۶۰ و ۸۰ بوته در مترمربع بود. علف هرز چاودار وحشی موجب کاهش عملکرد بیولوژیک و دانه ارقام گندم مورد مطالعه شد. ارقام گندم از نظر کاهش صفات عملکرد بیولوژیک و دانه در تداخل با چاودار وحشی واکنش یکسانی نداشتند. بیشترین و کمترین شیب اولیه کاهش صفات عملکرد بیولوژیک و دانه (پارامتر I) به ترتیب در ارقام چمران (۶.۱۹ و ۱۳.۱۲ درصد) و سپاهان (۱.۲۴ و ۲.۶۲ درصد) به دست آمد. اثر رقابت چاودار وحشی بر عملکرد بیولوژیک ارقام گندم کمتر از عملکرد دانه آنها بود. ضرایب خسارت نسبی به دست آمده در مدل های یک و دو پارامتری مبتنی بر سطح برگ و وزن خشک نسبی علف هرز حاکی از قدرت رقابت بالای چاودار وحشی نسبت به ارقام گندم بود. مدل های مبتنی بر سطح برگ نسبی و وزن خشک نسبی علف هرز چاودار وحشی نسبت به مدل کاهش عملکرد-تراکم کارایی بالاتری در پیش بینی کاهش عملکرد دانه ارقام گندم داشتند. کمترین مجذور میانگین مربعات خطای رگرسیون بین مقادیر مشاهده شده و پیش بینی شده در مدل های دو پارامتری سطح برگ و وزن خشک نسبی علف هرز به دست آمد. با توجه به سهولت تعیین وزن خشک نسبت به سطح برگ، به نظر می رسد مدل دو پارامتری وزن خشک نسبی اولیه علف هرز مدل مطلوبی جهت پیش بینی کاهش عملکرد گندم است.

کلید واژه: تراکم علف هرز، رگرسیون، سطح برگ نسبی، کارایی مدل، وزن خشک نسبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.