مقاله کاربرد مدل معادلات ساختاری در تحلیل نگرش و تمایل به کاربرد فناوری های میزان متغیر خاک ورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد مدل معادلات ساختاری در تحلیل نگرش و تمایل به کاربرد فناوری های میزان متغیر خاک ورزی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد مدل معادلات ساختاری در تحلیل نگرش و تمایل به کاربرد فناوری های میزان متغیر خاک ورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد مدل معادلات ساختاری در تحلیل نگرش و تمایل به کاربرد فناوری های میزان متغیر خاک ورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد مدل معادلات ساختاری در تحلیل نگرش و تمایل به کاربرد فناوری های میزان متغیر خاک ورزی :

مقاله کاربرد مدل معادلات ساختاری در تحلیل نگرش و تمایل به کاربرد فناوری های میزان متغیر خاک ورزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۵۱ تا ۶۴ منتشر شده است.
نام: کاربرد مدل معادلات ساختاری در تحلیل نگرش و تمایل به کاربرد فناوری های میزان متغیر خاک ورزی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فناوری های میزان متغیر خاک ورزی
مقاله مدل پذیرش فناوری
مقاله نگرش
مقاله تمایل
مقاله کشاورزی دقیق

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در ایران، خاک بیشتر زمین های کشاورزی از نوع بافت سنگین می باشد. از این رو، انجام خاک ورزی مناسب در مرحله آماده کردن زمین برای عملیات کاشت ضروری است. فناوری های کاربرد میزان متغیر خاک ورزی از جمله راهکارهای ارایه شده برای پایداری بیشتر منابع خاکی است. این تحقیق با هدف بررسی نگرش و تمایل کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان های فارس و خوزستان نسبت به کاربرد این گونه فناوری ها، انجام گرفته است. مطالعه به روش پیمایش با استفاده از نمونه گیری تصادفی طبقه ای انجام گرفت. یافته ها نشان داد کارشناسان سازمان جهاد کشاروزی استان های فارس و خوزستان، تمایل به کاربرد فناوری های میزان متغیر خاک ورزی دارند (به ترتیب با میانگین ۱۶۸۵ و (۱۶۵۷ و متغیرهای نگرش اعتمادی، آزمون پذیری، مشاهده پذیری، درک آسانی کاربرد و درک مفید بودن این فناوری ها بر نگرش و تمایل کارشناسان برای کاربرد اثر می گذارند. همچنین نتایج نشان داد متغیرهای نگرش به کاربرد p<0.01)، (=۰۲۴ و مشاهده پذیری (p<0.01، g=۰.۲۵) تبیین کننده تمایل به کاربرد کارشناسان هستند. بر اساس نتایج بدست آمده، پیشنهادهایی در خصوص ترویج کاربرد این فناوری ها توسط کارشناسان در ایران ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.